Ταυτότητα

Ο εκδότης κ. Χρήστος Αγγελίδης είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος της Διεθνούς Ναυτικής Ένωσης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος. Αποτελεί μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς (αντιπρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου) και πρόεδρος του Συνοικιακού Συμβουλίου Άνω Κηφισιάς. Είναι τέως Γ.Γ του εξωραϊστικού Συλλόγου “Αναγέννηση Άνω Κηφισιάς” και τέως πρόεδρος του Α.Ο. Κηφισιάς “Ελπιδοφόρος”, αλλά και τέως πρόεδρος του ΑΟΔΗΚ και πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΖΑΟΝ.

Το 2003 σηματοδοτεί για όλους εμάς που εμπνευστήκαμε την έκδοση της «Ελεύθερης Σκέψης» και της αθλητικής εφημερίδας «Παλμός των Σπορ» το ξεκίνημα μιας δημιουργικής προσπάθειας στο χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας.

Η «Ελεύθερη Σκέψη» είναι η εφημερίδα των βορείων προαστίων που γεννήθηκε εδώ που ζούμε και δραστηριοποιούμεθα επαγγελματικά και απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης.

Στις μέρες μας δυστυχώς ο έντυπος τύπος παρακμάζει και η τεχνολογία δημιουργεί νέες προϋποθέσεις  δυναμικής και άμεσης ενημέρωσης. Για το λόγο αυτό εμείς οι άνθρωποι τις «Ελεύθερης Σκέψης» ακλουθώντας το πνεύμα της εποχής δημιουργήσαμε το διαδικτυακό blog «Kifissia online» ως μία φυσική συνέχεια της δημοσιογραφικής μας επικοινωνίας με τους δημότες  του νέου Καλλικράτειου Δήμου Κηφισιάς.

Με σεβασμό στα καθημερινά θέματα που απασχολούν τον πολίτη, χωρίς δεσμεύσεις  και άλλου είδους εξαρτήσεις, παρά μόνο στο αναγνωστικό μας κοινό, φιλοδοξούμε να αγγίξουμε όλες τις πτυχές της ζωής μας, δυναμικά, έγκαιρα και έγκυρα.

Είναι γεγονός ότι ο τοπικός τύπος δεν έχει ακόμη κατορθώσει να δείξει την πραγματική δυναμική του. Τα διάφορα έντυπα ίσως αποστρέφουν το ενδιαφέρον του πολίτη από τα πραγματικά προβλήματα και θέματα της περιοχής μας. Αυτό θέλουμε εμείς να αλλάξουμε χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνει το διαδίκτυο. Να αναδείξουμε αντικειμενικά θέματα ουσίας ώστε να βοηθήσουμε, εάν μπορούμε, τις δημοτικές αρχές σε γρήγορο προσδιορισμό και άμεση επίλυση, αλλά και να ενημερώσουμε τους κατοίκους.

Πιστεύοντας  ακράδαντα στη δική σας συνεργασία, ελπίζουμε η «Ελεύθερη Σκέψη», «ο Παλμός των Σπορ» και η διαδικτυακή εφημερίδα «Kifissia online» να αποτελέσουν ένα ελεύθερο και δημιουργικό βήμα που όλοι θα έχουν πρόσβαση και φιλοξενία. Με έμφαση στην δημοτική ενημέρωση, στα κοινωνικά γεγονότα, στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, με πλούσια ρεπορτάζ και ειδήσεις, να συμβάλλουμε στη σωστή και αδέσμευτη  ενημέρωση, στη γρήγορη και σωστή επίλυση των προβλημάτων για πιο ανθρώπινες και φιλικές στο περιβάλλον πόλεις, αλλά και να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες της περιοχής μας να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν ώστε να έχουν καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα.

Έχουμε πιστέψει σε αυτήν την προσπάθεια, πιστεύουμε στην οποιαδήποτε συλλογική προσπάθεια, στη ειλικρινή και τίμια ενημέρωση του αναγνώστη μας. Ζητούμε τη βοήθεια και την παρέμβαση σας , ώστε να μην παραμένετε απαθείς και αμέτοχοι πολίτες και επιχειρηματίες για αυτά που δρομολογούνται ή γίνονται γύρω μας.

Γίνετε ενεργά μέλη της κοινωνίας, απαιτήστε αυτό που σας αξίζει. Όλοι μας έχουμε ευθύνη να παραδώσουμε ιδανικές πόλεις στα παιδιά μας.

                                                                                                                              Με εκτίμηση

                                                                                                                             Χρήστος Αγγελίδης Εκδότης – Γενικός Διευθυντής

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s