ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ

Δεν θα πρέπει βέβαια να διερωτάστε ποιοί ευθύνονται γι’αυτό. Eίναι φανερό οτί αναφέρομαι σε αυτούς που διακυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια. Όλα αυτά τα είχαμε προβλέψει και τα αναφέραμε πολλές φορές στην εφημερίδα μας. Όμως οι πολιτικοί μας απέδειξαν ότι το αυτί τους δεν ιδρώνει και ακολουθούν τον δικό τους ο οποίος μας έφερε στην σημερινή τραγική κατάσταση. Τόσα πολλά και σημαντικά λάθη δύσκολα μπορούν να γίνουν από νοήμονες ανθρώπους, γεγονός όμως είναι ότι έγιναν. Δώσαμε τον πολιτισμό μας σε όλο τον κόσμο και καταφέραμε να γίνουμε περίγελος. Να μας κουνούν το χέρι και να μας δίνουν εντολές για το τι πρέπει να κάνουμε και πως και εμείς, σαν άτακτα μαθητούδια, να στεκόμαστε στο ένα πόδι και να ακούμε όλες αυτές τις εντολές και τις προσβολές. Όμως εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα και “απολαμβάνουμε” τους καρπούς των ενεργειών των εκλεγμένων από εμάς πολιτικών.

Ενώ περιμένουμε και ελπίζουμε να δούμε ένα ελάχιστο φώς στον ορίζοντα , μας έρχονται απανωτά χτύπηματα εκ των έσω που μας οδηγούν σε αποστροφή της πολιτικής και των οργάνων τους, οποιασδήποτε βαθμίδας.

Λάθη, παραλήψεις, ιδιοτέλειες, αυτοσκοποί όλα πάνω από το καλό της χώρας. ΑΙΣΧΟΣ.

Όταν οι ελληνικές επιχειρήσεις σβήνουν κάτω απο οικονομικά βάρη, όταν οι τράπεζες έχουν σταματήσει την οποιαδήποτε χρηματοδότηση και ως εκ τούτου έχει σταματήσει κάθε είδους επιχειρηματική δραστηριότητα, μαθαίνουμε ότι τα κόμματα χρηματοδοτήθηκαν από τις τράπεζες με δάνεια 250.000.000 ευρώ. Τα κόμματα τα οποία είναι αφηρημένες έννοιες, σήμερα υπάρχουν και αύριο όχι, πήραν δάνεια με εγγύηση την κρατική επιδότηση ή χορηγία έως το 2015. Και ποιός είπε στις τράπεζες τι , πόσα και πότε θα πάρουν;; Με ποιό δικαίωμα χορήγησαν δάνεια στον ΚΑΝΕΝΑ;; Τα κόμματα χρηματοδοτούνται απο το κράτος, δηλαδή από εμάς που μας έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση, στην καταστροφή με φόρους, έξτρα φόρους, περικοπή μισθών, δώρων και συντάξεων, έκτακτες εισφορές, με ποιό δικαίωμα;; όταν το κόμμα σταματήσει να λειτουργεί απο ποιόν θα πάρουν οι τράπεζες τα χρήματά τους; ΕΥΚΟΛΟ…ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.

” Η Διαπλοκή της Διαπλοκής”

Έαν οι διάφοροι εθνοπατέρες και εθνοσωτήρες θέλουν να πολιτευθούν, να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν τα έξοδά τους, ΕΣΟΔΑ ΕΧΟΥΝ!!! Μισθούς παχυλούς έχουν!!

Συλλαμβάνονται επιχειρηματίες για μεγάλες οφειλές στο δημόσιο και έτσι είναι σωστό να γίνει. ‘Ομως ποιός επίορκος πολιτικός συνελήφθη;;;

Είδα επιχειρηματίες με χειροπέδες δεν είδα όμως πολιτικούς.

Ειλικρινά θα ήθελα να δω τα αποτελέσματα “της προσπάθειας” που κάνει η κυβέρνηση  για τους καταθέτες στην Ελβετία!!! Ο ελληνικής καταγωγής Ελβετός βουλευτής ήταν γλαφυρότατος. Να διακινδυνεύσω μία πρόβλεψη ή έστω την κατάληξη: <<μία απο τα ίδια “ΜΗΔΕΝ” όπως τα ομόλογα, το βατοπαίδι ή η SIEMENS και το χρηματιστήριο.>>

Δεν ξέρω γιατί αλλά ο Κος Λουκάς Παπαδήμος μου έχει εμφυσίσει μια σοβαρότητα, μια σιγουριά. Ας του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.Έαν τον αφήσουν βέβαια.

Advertisement
This entry was posted in Γνώμη του Εκδότη. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s