Νέα ταλαιπωρία για τους οδηγούς σε Διόνυσο και Κηφισιά

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών κατασκεύης αγωγού αποχέτευσης ομβρίων , θα πραγματοποιηθούν στον Διόνυσο και  την Κηφισιά, για το χρονικό διάστημα 29/12 έως 15/2 , καθ’όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας οι ρυθμίσεις θα γίνουν στους παρακάτω δρόμουςα) Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας , των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά της Λ. Θησέως, στο τμήμα της από την οδό Μαβίλη έως την οδό Λεύκης, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου. Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο τμήμα και προς τις δύο κατευθύνσεις από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος (ρεύμα κυκλοφορίας προς Σταμάτα) εναλλάξ, με την τοποθέτηση και λειτουργία προσωρινού φωτεινού σηματοδότη.

β) Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές της Λ. Θησέως, στο τμήμα της από την οδό Μαβίλη έως την οδό Λεύκης.

γ) Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε σαράντα (40) χλμ./ ώρα στη Λ. Θησέως, στο τμήμα της από την οδό Μαβίλη έως την οδό Λεύκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 

This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s