Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ

Μετά τις γιορτές να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και υπομονή για όσα μας συμβαίνουν  και τα οποία εμείς παρακολουθούμε ανήμποροι να αντιδράσουμε. Όλα γίνονται ερήμην μας και εξελίσσεται μπροστά μας το παράλογο, το ανήθικο, το τελείως τρελό θέατρο που παίζεται από συγκυβερνήσεις που όλοι μαζί δεν ξεπερνούν το 45%. Τα κόμματα την βόλεψαν ΟΜΟΡΦΑ παίρνοντας χρηματοδοτήσεις κατά πολλά εκατομμύρια αυξημένες από τον κρατικό ταμείο. Αντί να μειώσουν την χρηματοδότησή τους την αύξησαν. Δηλαδή δεν τους ενδιαφέρει η κρίση στη χώρα μας αλλά η τσέπη τους. Εάν έχουν αυξημένα έξοδα να τα κόψουν αντί να κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις των ανήμπορων να αντιδράσουν Ελλήνων. Ας νοικοκυρέψουν τα του οίκου τους και όχι να δίνουν συμβουλές στους υπόλοιπους Έλληνες πως πρέπει να διαχειριστούν τα οικονομικά τους. Τα υποβρύχια και οι μίζες στο συρτάρι. Στην Γερμανία οι συμμετέχοντες στα σκάνδαλα είναι φυλακή. Το ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ είχε μόνον ΕΝΑΝ ένοχο τον Εφραίμ. Αυτόν έβαλαν φυλακή. Εάν είναι ένοχος καλά του κάνανε. Όμως όλο αυτό το σκάνδαλο το έστησε ένας καλόγηρος. Μπράβο ρε φίλε είσαι μεγάλο κεφάλι!!!

Η υπόθεση SIEMENS στο συρτάρι. Το θέμα έκλεισε για να μην μιλήσουν οι αποδεδειγμένα ένοχοι. Οι δύο εισαγγελείς, Πεπονής και Μουζακίτης, που χειριζόταν έξι συγκεκριμένες υποθέσεις παραιτήθηκαν λόγω πιέσεων για παρέμβαση στο έργο τους από τρίτους. Άραγε ποιοί είναι αυτοί;;; Να τους μάθουμε και εμείς ρε παιδιά. Τίποτα όμως, μισόλογα, τους έκλεισαν το στόμα. Η τελική επίσημη ανακοίνωση είναι ότι ο φάκελος έκλεισε και δεν υπήρξε πρόβλημα. Ο υπουργός δικαιοσύνης περνά στην αντεπίθεση <<εξέθεσαν την δικαιοσύνη>> δηλώνει και δια της ερωτήσεως <<εάν κάνουν >> ετοιμάζει την απομάκρυνση τους. Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να συντονίσει θίασο 49 ατόμων αλλά μάταια (η Πορτογαλλία με ίδιο πληθυσμό έχει κυβέρνηση 15-20 ατόμων). Όλοι τους τραβούν διαφορετικούς δρόμους όπου τους βολεύει το προσωπικό και κομματικό τους συμφέρον. Μπάχαλο!!! Μας βάζουν να συζητάμε και να ασχολούμεθα με το ποιός θα είναι αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ, εάν θα κυβερνήσει ο Σαμαράς, τι είπε η Ντόρα… Δηλαδή όσοι ευθύνονται για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας(το λιγότερο μερίδιο βέβαια το έχει ο Σαμαράς ως άτομο και όχι ως κόμμα για να είμαστε αντικειμενική) έχουν λόγο. Εκφράζουν πολιτική και οικονομική άποψη αντί να πουν συγνώμη και να πάνε σπίτι τους. Ρε παιδιά αποδείξατε ότι δεν μπορείτε, δεν κάνετε για αυτήν την δουλειά….”go home”(ίσως κάποιοι καταλάβουν έτσι καλύτερα).

Τον Μάρτιο ή Απρίλιο που θα γίνουν οι εκλογές άραγε πόσους εθνοσωτήρες θα δούμε. Τουλάχιστον ο ΣΥΡΙΖΑ,η ΔΗΜΟΚ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ και το ΚΚΕ έχουν ένα σημαντικό λόγο να μιλάνε και να προβάλουν τις αρχές τους, τις οποίες ποτέ δεν άλλαξαν, αλλά και δεν συμμετείχαν στο καζίνο της εξουσίας..Δυστυχώς ο Καρατζαφέρης έπεσε στην παγίδα  και λόγω σημαντικών εξελίξεων τους έβαλε πλάτη και τους στήριξε. Αυτό ίσως του στοιχίσει στην εκλογική διαδικασία. “Ο χρόνος γαρ εγγύς” που λέει και ο συμπαθέστατος Λιακόπουλος. Εμείς αγαπητοί αναγνώστες τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά ώστε να τους δώσουμε ένα μάθημα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ !!! Να έχουν αυτοί να το θυμούνται και όχι εμείς και να παραδειγματιστούν οι επίδοξοι νέοι εθνοσωτήρες διαφορετικά με το δίκιο τους θα μας χλευάζουν μετά τις εκλογές.ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ…..

This entry was posted in Γνώμη του Εκδότη. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s