Γνώμη του Εκδότη κ. Χρήστου Αγγελίδη

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΙ;;;ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΙ;;

  Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία 199 ΝΑΙ. Η ψηφοφορία αυτή όμως είχε δυσάρεστες εξελίξεις:

  1. Άφησε  τα δύο μεγάλα κόμματα λαβωμένα. 55 βουλευτές διαγράφηκαν σε μία νύχτα (22 ΠΑΣΟΚ, 21 Νέα Δημοκρατία και 2 ΛΑΟΣ). Γεγονός πρωτόγνωρο στην ελληνική πολιτική ιστορία.
  2. Το 1 από τα τρία κόμματα, που στήριζαν την κυβέρνηση αποχώρησε. Ο λόγος στην ουσία γνωστός, ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ. Αλλά δεν τους έκατσε. Σήμερα το ΛΑΟΣ έπεσε στις δημοσκοπήσεις 2 μονάδες.
  3. Η Επόμενη μέρα βρήκε μια πόλη κατεστραμμένη. Οι υλικές ζημιές ανυπολόγιστες εάν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι τα κτίρια που κάηκαν ήταν πραγματικά μνημεία.
  4. Η συνεργασία των πρυτανικών αρχών με την αστυνομία σε γελοίο επίπεδο αντάλλασσαν επιστολές με ταχυδρομικό  περιστέρι.
  5. Καταστηματάρχες κατεστραμμένοι, υπάλληλοι χωρίς δουλειά. Η σκηνή των ρεπορτάζ στην τηλεόραση με τους κατεστραμμένους εμπόρους ήταν συγκλονιστική.
  6. Ο απόηχος χειρότερος. Με διάφορους κρατικούς φορείς να επισκέπτονται αγκαλιά με τα κανάλια κατεστραμμένους επιχειρηματίες και να δηλώνουν συμπαράσταση, παροχή βοήθειας και να ποζάρουν στις κάμερες σαν γύφτικα σκεπάρνια. Πρέπει κάποτε όλοι να καταλάβουν ότι δεν παίζουν και δεν προβάλλονται με τον πόνο των άλλων.

Κύριοι υπουργοί, βουλευτές και αρμόδιοι φορείς …ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΜΕΤΡΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ !!! ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ!!!

Όλα τα άλλα εμείς ως απλοί πολίτες τα ακούμε βερεσέ!!!Θετική η κίνηση του πρωθυπουργού να συγκαλέσει σύσκεψη υπουργών για τις αποζημιώσεις, αρκεί να μην γίνει συζήτηση για να γίνει απλά. Ευτυχώς που αυτός δεν είναι πολιτικός και υπάρχουν ελπίδες. Δεν νομίζω ότι θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω, ούτε τους βουλευτές που δεν ψήφισαν, ούτε την κομματική κωλοτούμπα του ΛΑΟΣ, ούτε τις διαγραφές. Γιατί εάν αρχίζω να σχολιάζω θα στεναχωρήσω πολλούς. ΣΩΣΤΕ ΤΩΡΑ τους εμπόρους από την ολική καταστροφή, δώστε πνοή στην αγορά, δώστε πνοή στην οικονομία.

Advertisement
This entry was posted in Γνώμη του Εκδότη. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s