Τα κούλουμα του Δήμου Κηφισιάς

o Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης με τις υπαλλήλους των Βρεφονηπιακών σταθμών της Κηφισιάς

H ασταμάτητη βροχή, το τσουχτερό κρύο και ο δυνατός αέρας δεν εμπόδισαν τους εκατοντάδες δημότες της Κηφισιάς όπου και παραβρέθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κηφισιάς στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης ευχήθηκε σε όλους Καλή Σαρακοστή και ευχαρίστησε το προσωπικό του Δήμου, αλλά και όλους όσοι συνέβαλλαν για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς επίσης και τους χορηγούς, για την πολύτιμη βοήθεια τους. Ο κ. Νίκος Χιωτάκης ανέφερε ακόμη ότι και την επόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθούν τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ με το ίδιο μεράκι και κέφι που έγιναν και φέτος. Από τις 5 το πρωί υπάλληλοι του Δήμου φρόντιζαν να είναι όλα στην εντέλεια στο Πάρκο για να υποδεχθούν τους Δημότες της Κηφισιάς. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Βικέλλας κα Λίλα Παπαδημητρίου όπου και ήταν η ψυχή της όλης διοργάνωσης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Βικέλλα κ. Μανώλης Κουρμαδιάς, ο κ. Ευάγγελος Αυλήτης, η κα. Βαλασοπούλου, ο κ.Σιδέρης, η κα Νάνσυ Σφαντού, ο κ. Σκορδίλης. Να αναφέρω επίσης ότι πολύ σημαντική ήταν και η βοήθεια των υπαλλήλων των βρεφονηπιακών σταθμών της Κηφισιάς όπου και παραβρέθηκαν για να σερβίρουν στον κόσμο τα Σαρακοστιανά εδέσματα.

 

 

 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζωντανή μουσική από το μουσικό σχήμα «ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ» μιας και ο κακός καιρός δεν έδινε την ευκαιρία στα χορευτικά συγκροτήματα να εμφανιστούν. Να πούμε συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση του Δήμου.

Εύη Ρουσουνέλη

 

 

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

1 Response to Τα κούλουμα του Δήμου Κηφισιάς

  1. Ηταν όντως πολύ γραφική και ωραία ατμόσφαιρα. Κάνω μια βόλτα κεί κάθε χρόνο μιας και είναι ακριβώς δίπλα στο σπίτι μου. Συγχαρητήρια!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s