Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ Κου ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

ο εκδότης του Kifissiaonline.gr Κ. Χρήστος Αγγελίδης

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ….

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάτι το οποίο είναι αυτονόητο και δοκιμασμένο διεθνώς στον αθλητισμό να μην μπορεί να γίνει και στην πολιτική. Οι καλύτεροι παίκτες ομαδικών αθλημάτων όπως του ποδοσφαίρου,του μπάσκετ και του βόλλεϋ κάθε χώρας καλούνται να συνυπάρξουν σε μια super ομάδα η οποία αντιπροσωπεύει την χώρα. Αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα και μάλιστα με καταπληκτικά αποτελέσματα. Αυτή η απλή συνεργασία θα μπορούσε κάλλιστα κατα την ταπεινή μου άποψη να γίνει και στην πολιτική της χώρας μας. Τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας αποτελούνται από στελέχοι ικανότατα, ικάνα, αποδεκτά και ανίκανα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα υπόλοιπα κόμματα, τα οποία ίσως κάτω από κάποιες πραγματικές παραμέτρους θα μπορoύσαν να συνεργαστούν σε ένα κοινό σχήμα. Έχοντας σαν γνώμονα το αδιαπραγμάτευτο συμφέρον της χώρας και του ελληνικού λαού ας πάρουν τους ικανότατους(ελάχιστοι) και τους ικανούς (λίγοι), τους πιο έμπειρους, πιο ψημένους (στην διακυβέρνηση εννοώ και όχι στην ρεμούλα) και ας τους δώσουν την εντολή να συνεργαστούν στην διακυβέρνηση και την σωτηρία της χώρας. Να κρατήσουν την κομματική τους ιδιότητα και χροιά δηλαδή τον χώρο από τον οποίο προέρχονται αλλα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, τις γνώσεις και την εμπειρία τους για το καλό της πατρίδας και των παιδιών μας που σήμερα ζουν χώρις αύριο.

Δεν είναι ώρα για μικροπολιτικές και προτάσεις χωρίς ουσία και κανένα μέλλον. Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί απο μία ισχυρή κυβέρνηση η οποία από το μηδέν που είμαστε σήμερα να ξαναστήσει πάνω σε σωστές, γερές, υγιείς και ισόνομες βάσεις όλο το πολιτικό και οικονομικό μας στερέωμα. Στην ουσία την ίδια την χώρα.  Σε αυτήν την κυβέρνηση ας μην συμμετέχουν μόνο πολιτικοί αλλά και τεχνοκράτες αποδεκτοί διεθνώς. Πως βρήκαν τον κ. Παπαδήμο;; Εκ του πονηρού βέβαια!! Να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και να έρθουν τα κόμματα αλώβητα να ζητήσουν την ψήφο μας.

Όλα αυτά εγώ τα ακούω ”βερεσέ”. Όλες αυτές οι ηλίθιες συζητήσεις, ποιός έκανε μεγαλύτερο ή μικρότερο κακό στην χώρα, μας προξενούν αηδία. Το πρόβλημα δεν είναι το μέγεθος του κακού που πολλαπλά έκαναν αλλά οτι το έκαναν και το έχουν παραδεχθεί. Συγχωροχάρτι δεν παίρνουν από κανέναν μας και οι υπέυθυνοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν.

Βέβαια με το ποιόν και την αλληλοκάλυψη που έχουν όλοι με όλους μόνο στην ιστορία θα λογοδοτήσουν ίσως…!!!

Τουλάχιστον έστω την ύστατη αυτή στιγμή κάποιοι σοβαροί πολιτικοί ας μείνουν στην νεότερη ιστορία της Ελλάδος ως έντιμοι και αγωνιστές, ώς συντελεστές μιας νέας αναγεννημενης Ελλάδας.

Άλλωστε τι μένει στο τέλος…Ενα όνομα και χώμα….

Advertisement
This entry was posted in Γνώμη του Εκδότη. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s