ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ‘’ΜESSI’’

ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ Κου. Χρήστου Αγγελίδη

Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ Χρόνια Πολλά σε όλους, με Υγεία-Ευτυχία και Υπομονή.

Οι γιορτές όμως πέρασαν και οδεύουμε ολοταχώς στις κάλπες, πιεσμένοι και στεναχωρημένοι. Όμως ο σοφός λαός λέει ότι πάντοτε μετά την καταιγίδα έρχεται η γαλήνη. Δεν θα πρέπει  αυτή την περίοδο να αφήσουμε την τύχη της χώρας μας μόνο στην ευσπλαχνία και αγάπη του καλού μας θεού.

Σήμερα επιβάλλεται να πάρουμε την τύχη της Ελλάδας στα χέρια μας (μέσα στα πλαίσια του εφικτού). Το μόνο όπλο μας, η μόνη αντίδραση αυτή την στιγμή είναι η δύναμη της ψήφου μας.

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 είναι από τις πλέον σημαντικές στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών θα κρίνει το μέλλον της χώρας μας, το μέλλον όλων μας.

Δυστυχώς δεν υπάρχει «Η ΛΥΣΗ», δεν υπάρχει αυτή η πρόταση την οποία θα αποδεχόμαστε όλοι χωρίς σκέψη, χωρίς αμφιβολίες. Τα ίδια άτομα, πολλοί από αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα, που την οδήγησαν στα μνημόνια, εμφανίζονται πάλι ως εθνοσωτήρες, υπόσχονται καλύτερες ημέρες, λένε πάλι ψέματα. Παίζουν με την νοημοσύνη και το συναίσθημα των Ελλήνων.

Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι ο κόσμος ξεχνάει και τσιμπάει το δόλωμα.

Δεν έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής τίποτα το ουσιώδες, το συγκεκριμένο, το αποτελεσματικό, το αντίδοτο στην ασθένεια.

Μόνο γενικότητες, αερολογίες, μεγάλες κουβέντες. Εκτός από ελάχιστους ικανούς σε κάθε συνδυασμό, έχουν μαζέψει άχρηστους, ανεγκέφαλους, ανεπάγγελτους, οι οποίοι βγαίνουν στα Μ.Μ.Ε. και λένε βλακείες, ανακρίβειες, ψέματα και δίνοντας ανέφικτες λύσεις.

Τυχοδιώκτες και ευκαιριακοί πολιτικοί, με την καραμέλα της εποχής, την μόδα ‘’Το Αντιμνημόνιο’’.

Εγώ δεν μπορώ πλέον να τους παρακολουθήσω.

Νιώθω πολύ άσχημα όταν με ρωτούν πάρα πολλοί φίλοι ‘’τι να ψηφίσω;;’’

Δεν έχω απάντηση. Το μόνο που ψελλίζω, που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει να σκεφτούμε ήρεμα, να βάλουμε κάτω τα υπέρ και τα κατά, να βγάλουμε τις κομματικές παρωπίδες, να διώξουμε την στιγμή εκείνη τον θυμό, την οργή και την απέχθεια που κουβαλάμε μέσα μας και να ψηφίσουμε.

Όλοι μας ζητούμε αληθινές, υπεύθυνες, ειλικρινείς απαντήσεις και προτάσεις. Τι είναι αυτό που θα επαναφέρει την χαμένη ελπίδα, θα δώσει λύσεις, ζωή και ανάπτυξη, θα διώξει την απόγνωση. Ας σταματήσουν αυτοί που με αγωνία ζητούν την ψήφο μας, έστω και την τελευταία αυτή ώρα, να μας αγνοούν και να μας προκαλούν. Να μας μιλήσουν σταράτα.

Η κοινωνική έκρηξη δεν είναι μακριά και θα έχουν την ευθύνη. Ο λαός δεν πρόκειται να τους συγχωρήσει.

Δυστυχώς σήμερα τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας και ιδιαίτερα τα κόμματα εξουσίας, δεν διαθέτουν ‘’Messi’’ στην ομάδα. Μέτριοι και κάτω του μετρίου παίχτες στο roaster των κομμάτων και προπονητές που δεν έχουν φέρει ‘’αποτελέσματα’’. Κάτω από αυτές τις παραμέτρους και τις γενικότερες συνθήκες, η Ελλάδα κινδυνεύει να πέσει κατηγορία. Να φύγει από την ‘’Europe League’’, αυτό θέλουμε;;;

Ώρα να αντιδράσουμε δυναμικά, να δώσουμε την δυνατότητα στην Ελλάδα να κυβερνηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα (γιατί βέβαια τέλεια και αποτελεσματικά με αυτό το roaster δεν γίνεται).

Σκεφτείτε σοβαρά, σκεφτείτε το μέλλον της χώρας, των παιδιών μας, των οικογενειών μας και ψηφίστε. Αυτούς που φωνάζουν, που κραυγάζουν με μαγκιά και τσαμπουκά στις τηλεοράσεις, τους Κάλαχαν της πολιτικής, με τις στημένες κοκορομαχίες, μην τους ακούτε. Μην τους δίνετε καμία σημασία.

Μας έχουν ζαλίσει με το debate του μονολόγου!!! Γιατί άραγε;;; Δεν μας αφορά το θέμα.

Μην παρασύρεστε και από τους μεγαλοδημοσιογράφους,  οι οποίοι κατευθύνουν και χαλιναγωγούν τις σκέψεις των ανθρώπων. Κάποιοι από αυτούς έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην σημερινή μας τραγική κατάσταση και έχουν ευθύνη.

Το μέλλον της χώρας εξαρτάται από εμάς, ανήκει σε εμάς.

Καλή σκέψη, καλή απόφαση, καλή δύναμη και αποδοτική ψήφο.

Advertisement
This entry was posted in Γνώμη του Εκδότη. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s