H ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ Κου ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΠΙΚΡΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ

Η λογική του παραλόγου σε μια θεατρική παράσταση η οποία παίζεται μετά τις εκλογές  από ηθοποιούς που δυστυχώς δεν πείθουν. Βασικό σενάριο η υποτιθέμενη συνεργασία τους όπως ζήτησε ο λαός και ατάκα… μόνο μία από όλους τους βασικούς πρωταγωνιστές «έκανα ότι ήταν δυνατόν να έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας (ο κάθε ένας χρησιμοποιεί δικό του όρο) και όχι εκλογές αλλά δεν ήταν εφικτό. Φταίνε οι άλλοι….».

Απέτυχαν οι πολιτικοί που θέλουν να κυβερνήσουν αυτή τη χώρα. Για μια ακόμη φορά απεδείχθησαν κατώτεροι των περιστάσεων και φάνηκε ότι ενδιαφέρονται μόνον για τα κομματικά τους συμφέροντα.

Πριν τις εκλογές από αυτήν εδώ την στήλη τους  φωνάζαμε «Πείτε την αλήθεια στον λαό, πλησιάστε τον κόσμο, δώστε πρόγραμμα που να λύνει τα προβλήματα, δώστε αληθινές ελπίδες…». Κανείς όμως δεν άκουσε. Ιδού το αποτέλεσμα εκ του οποίου κρίνονται και αυτοί (οι πολιτικοί) και εμείς που ψηφίσαμε. Νέες εκλογές, νέα προβλήματα και εύχομαι να βγω ψεύτης αλλά με τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται τα πράγματα θα είναι ακόμη χειρότερα. Δεν βγαίνουν τα νούμερα για συνεργασία την οποία δυστυχώς τα κόμματα απέδειξαν έμπρακτα ότι δεν θέλουν με τίποτα και ας μην κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Ο  χρόνος είναι λίγος και ο ελληνικός λαός πρέπει να πάρει και να αναλύσει όλα τα μηνύματα που του έρχονται απ ’όλες τις πλευρές γρήγορα  αποτελεσματικά και με ευθύνη απέναντι στους εαυτούς μας, στην οικογένεια και στην χώρα μας.

Όπως τιμωρήσαμε όλους αυτούς τους εθνοσωτήρες, οι οποίοι λένε ( όλοι ανεξαιρέτως)ότι πήραν το μήνυμα του ελληνικού λαού και μακάρι να είναι έτσι, τώρα θα πρέπει να δώσουμε την δυνατότητα να κυβερνηθεί η χώρα.

Το εκλογικό αποτέλεσμα πράγματι έστειλε πολλά και σημαντικά μηνύματα όχι μόνον στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Έχω την εντύπωση ότι αυτοί που πήραν και αξιολόγησαν το μήνυμα είναι οι ηγέτες των ευρωπαϊκών και άλλων χωρών οι οποίοι όχι μόνο το έλαβαν σοβαρά υπόψη τους αλλά ψάχνουν τρόπους να επανεξετάσουν την στάση τους απέναντι στην Ελλάδα.

Στο εσωτερικό δυστυχώς προς το παρόν παίζονται κομματικά παιχνίδια χωρίς σοβαρότητα, με λαϊκισμό και ανακρίβειες. Τα στελέχη των κομμάτων  είναι αλλού γι’ αλλού. Κάποιοι νεόφερτοι αντιδρούν με αλαζονεία ενώ δεν θα έπρεπε βασιζόμενοι σε  αυτά που πρεσβεύουν, στην ιδεολογία τους . Νομίζουμε ότι η σύνεση είναι βασικός  όρος κάθε ιδεολογίας.

Δεν αντιμετωπίζεται η εθνική κρίση , η ανάπτυξη, το μέλλον του τόπου μ’ αυτούς τους τρόπους. Έχουν γεμίσει τα κανάλια ειδήμονες, πολιτικάντηδες  νέους και παλαιούς που ανασύρθηκαν από τα ντουλάπια  και μεγαλοδημοσιογράφους  που λένε του κόσμου τις ασυναρτησίες. Προκαλούν σύγχυση στον κόσμο. Ορισμένοι το κάνουν εκ του πονηρού. Γι΄ αυτούς μόνο  το εκλογικό αποτέλεσμα μετράει το ποσοστό που θα πάρουν, όχι η σωτηρία της χώρας.

Βοήθεια!!! Δεν αντέχουμε άλλο!!! Όλα αυτά δεν βοηθάνε σε τίποτα και επειδή δεν έχουν οι ίδιοι μέτρο…. τότε ας τους σταματήσει κάποιος!!!

Advertisement
This entry was posted in Γνώμη του Εκδότη. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s