Συνεδρίασε η Διακομματική Επιτροπή

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Μαΐου  στο Δημοτικό Κατάστημα Κηφισιάς, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Κηφισιάς, κ. Νίκου Χιωτάκη, η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής, για τη διάθεση, ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 17ης Ιουνίου, δημοτικών χώρων στα πολιτικά κόμματα ή σε συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων, για την εγκατάσταση των εκλογικών περιπτέρων για την προβολή τους, τον καθορισμό των ωρών λειτουργίας τους και τον βαθμό έντασης των μεγαφωνικών εγκαταστάσεων, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αντώνη Μανιτάκη.

Στη συνεδρίαση προσήλθαν οι εκπρόσωποι των εξής κομμάτων, από τη ΝΔ ο κ. Διονύσιος Γεωργιόπουλος, ο κ. Παναγιώτης Κανακάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ, η κα Παναγιώτα Καραγιάννη από το ΠΑΣΟΚ, από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ο κ. Παναγιώτης Μακαρούνης η κα Ελένη Ζόμπολα από το ΚΚΕ, ο κ. Φραντζέσκο Βιαννέλο από τη ΔΗΜΑΡ, ο κ. Κώστας Κοτσόπουλος από την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ και από τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΣΙΝΟΥΣ ο κ. Σταύρος Αγογλωσσάκης.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης οι εκπρόσωποι των κομμάτων έκαναν αποδεκτές τις προτάσεις για τους δημοτικούς χώρους όπου θα εγκατασταθούν τα εκλογικά περίπτερα τα οποία καθορίστηκαν στα εξής σημεία:

Ν.Δ.

Τοποθέτηση δύο εκλογικών περιπτέρων, το πρώτο στη συμβολή των οδών Λεβίδου & Κασσαβέτη ( έμπροσθεν καταστήματος Artisti Italiani), Κηφισιά και το δεύτερο στη συμβολή της Λεωφ.Κηφισίας & Χαρ. Τρικούπη (έμπροσθεν τράπεζας Milenium) στη Νέα Ερυθραία.

 

ΣΥΡΙΖΑ

Τοποθέτηση δύο εκλογικών περιπτέρων, το πρώτο στην οδό Κασσαβέτη ( έμπροσθεν καταστήματος Κρούση) και το δεύτερο στην οδό Ελ. Βενιζέλου (έμπροσθεν τράπεζας Marfin) στη Νέα Ερυθραία.
ΠΑΣΟΚ

Τοποθέτηση δύο εκλογικών περιπτέρων, το πρώτο στη συμβολή Λεβίδου & Κολοκοτρώνη ( από την πλευρά του εμπορικού κέντρου) και το δεύτερο Ελ. Βενιζέλου & Πλαστήρα, στη Νέα Ερυθραία.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Τοποθέτηση τριών  εκλογικών περιπτέρων, το πρώτο στην οδό Κασσαβέτη 7 (έμπροσθεν καταστήματος Γερμανός) στην Κηφισιά, το δεύτερο στην οδό ΓρηγορίουΕ’ (έναντι καρβουνιάρικου) στη Νέα Ερυθραία και το τρίτο στην Πλ. Ελαιών (στη στάση του λεωφορείου που δεν χρησιμοποιείται)  στη Νέα Κηφισιά.


ΚΚΕ

Τοποθέτηση δύο εκλογικών περιπτέρων, το πρώτο στη συμβολή των οδών Λεβίδου & Παναγίτσας στην  Κηφισιά και το δεύτερο στη συμβολή Ελ. Βενιζέλου & Αγ. Φανουρίου στη Νέα Ερυθραία.
ΔΗΜΑΡ

Τοποθέτηση ενός εκλογικού περιπτέρου στη συμβολή των οδών Λεβίδου & Κολοκοτρώνη ( στη δεξιά πλευρά του δρόμου).
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Τοποθέτηση δύο εκλογικών περιπτέρων, το πρώτο στην οδό Κασσαβέτη έμπροσθεν (πρ.καταστήματος Metropolis) στην  Κηφισιά και το δεύτερο στην συμβολή των οδών Ελ.Βενιζέλου & Χαρ.Τρικούπη, (έμπροσθεν Εθνικής τράπεζας) στη Νέα Ερυθραία.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Τοποθέτηση τριών  εκλογικών περιπτέρων, το πρώτο στην οδό Λεβίδου (έμπροσθεν  τράπεζας Alpha Bank) στην Κηφισιά, το δεύτερο στη συμβολή Ελ. Βενιζέλου & Χαρ. Τρικούπη (έμπροσθεν τράπεζας Millenium) στη Νέα Ερυθραία και το τρίτο στην Πλ. Ελαιών –Ελαιών & Χαράς στη Νέα Κηφισιά.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης επισήμανε στους εκπροσώπους των κομμάτων ότι με βάση την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών που εστάλη στους Δήμους,  απαγορεύεται η αφισοκόλληση και η ανάρτηση αεροπανό και τους κάλεσε να γίνει πίστη εφαρμογή του Νόμου και του Κανονισμού Καθαριότητας της πόλης.

Εύη Ρουσουνέλη

 

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s