Χρυσό Μετάλλιο στη ζωγραφική στους μαθητές του Δήμου Κηφισιάς

Στην υπέροχη εκδήλωση που διοργανώθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Κηφισιάς, ο Δήμος Κηφισιάς και το Ν.Π.Δ.Δ «Δημήτριος Βικέλας», βράβευσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Κηφισιάς που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: «Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 στο Λονδίνο. Ζωγραφίζω το Άθλημα – Αγώνισμα που μου αρέσει και στέλνω ένα Μήνυμα – Σύνθημα». Στον διαγωνισμό ζωγραφικής έλαβαν μέρος 132 μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης και αναδείχθηκαν 13 έργα ζωγραφικής. Τα έργα αξιολογήθηκαν από επιτροπή την οποία αποτελούσαν οι Παναγιώτης Κουβουτσάκης, Πρόεδρος στην «Πινακοθήκη Κουβουτσάκη», οι ζωγράφοι Φρόσω Μαλέα και Πέτρος Φιλίππου καθώς και ο πρώην Διεθνής τερματοφύλακας και ζωγράφος, Τάκης Οικονομόπουλος. Επελέγησαν από την επιτροπή, δύο ζωγραφιές μαθητών, του Οδυσσέα Θεοδωράτου που απεικονίζει έναν αγώνα μπάσκετ καθώς και το έργο με το καλύτερο σύνθημα, του Ερνέστου Σιγάλα.

Στην κατάμεστη από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς αίθουσα, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Κ. Νίκος Χιωτάκης αφού συνεχάρη τους μαθητές  για την προσπάθεια τους , απευθυνόμενος προς αυτούς ανέφερε: «Αν υπήρχε χρυσό μετάλλιο ζωγραφικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες κάποιος ή κάποια από εσάς θα το έπαιρνε».

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς ανέφερε ακόμη ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εκπαιδευτικών και των γονέων. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ  «Δημήτριος Βικέλας», κ. Μανώλης Κουρμαδιάς ευχαρίστησε την αντιπρόεδρο, κα. Λίλα Παπαδημητρίου και τους συνεργάτες του για την πολύτιμη βοήθεια τους στην εκδήλωση.  «Η προσπάθεια που κάνουμε είναι να συνδυάσουμε την παιδική και μαθητική δραστηριότητα, έμπνευση και φαντασία με τους Ολυμπιακούς Αγώνες» ανέφερε στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων ο κ. Κουρμαδιάς.

Εύη Ρουσουνέλη

 

 

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s