Τιμωρία για τον τεχνικό του Πανερυθραικού Δημήτρη Χουχουλή

Με έγγραφη αυστηρή επιτίμηση τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή της ΕΟΚ οι προπονητές του Πανερυθραϊκού και του Παγκρατίου, Δημήτρης Χουχουλής και Δημήτρης Λιόγας, αντίστοιχα.Πάντως οι τιμωρίες δεν ήταν και λίγες για τις ομάδες της Α2 μπάσκετ, καθώς όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης τιμωρήθηκαν και άλλοι πέντε σύλλογοι.

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης σύστασης στην ΑΕΚ, τον Πιερικό, τη Δόξα Λευκάδας, τον Ερμή Λαγκαδά και τον Πανελευσινιακό για ανάρμοστη συμπεριφορά των φιλάθλων τους σε αγώνες του απερχόμενου πρωταθλήματος της Α2.

Η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ επιβάλει στον προπονητή του σωματείου Πανερυθραϊκός, Δ. Χουχουλή, την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης, στον προπονητή του σωματείου ΑΟ Παγκρατίου, Δ. Λιόγα, την ποινή της έγγραφης αυστηρής επιτίμησης, στο σωματείο ΑΕΚ την ποινή της έγγραφης σύστασης, στο σωματείο ΣΦΚ Πιερικός – Αρχέλαος την ποινή της έγγραφης σύστασης, στο σωματείο ΑΕ Δόξα Λευκάδας την ποινή της έγγραφης σύστασης, στο σωματείο Ερμής ΜΑΣ Λαγκαδά την ποινή της έγγραφης σύστασης, στο σωματείο Πανελευσινιακός ΑΟΚ την ποινή της έγγραφης σύστασης, στο σωματείο ΑΟ Παγκρατίου την ποινή της έγγραφης σύστασης».

Advertisements
This entry was posted in Παλμός των Σπορ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s