Δηλώσεις του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Κηφισιάς κ. Σταύρου Παπαδάκη όσον αφορά τη δημοσίευση άρθρου τοπικής εφημερίδας

Έπειτα από ρεπορτάζ σε τοπική εφημερίδα όπου  ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς κ. Σταύρος Παπαδάκης φέρεται υπεύθυνος για αξιόποινες πράξεις  από επιχειρηματία της περιοχής (το εν λόγω περιστατικό έγινε και θέμα στο Τοπικό Συμβούλιο) ο κ. Σταύρος Παπαδάκης έκρινε πως θα έπρεπε να απαντήσει στους Κηφισιώτες γι αυτό το θέμα. Έτσι ανάρτησε σε προσωπική του ιστοσελίδα την παρακάτω δήλωση. Μετά από άδεια δική του τη δημοσιεύουμε όπως ακριβώς αναρτήθηκε σήμερα το πρωί. Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο:

«Αγαπητοί φίλοι και αγαπητοί Κηφισιώτες, από χθες κυκλοφορεί στις αποκαλύψεις εφημερίδας της Κηφισιάς δημοσίευση που αφορά το άτομο μου. Γνωστό Ζευγάρι εκβιαστών γράφει. Όλοι στον Δήμο τους ξέρουν κανείς όμως δεν μιλάει. Προσωπικά θα τους αποκαλύψω σε λίγο διάστημα σε όλους σας και θα κάνω τα πάντα ώστε η Ελληνική Δικαιοσύνη να τους στείλει εκεί που τους αξίζει. Τιμάω την ψήφο σας , τιμάω την φιλία σας. Κανέναν δεν θα αφήσω να χαλάσει αυτή την τιμή που μου έχετε κάνει να με έχετε φίλο και να με έχετε τιμήσει με την Εμπιστοσύνη σας.»

 

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s