Δελτίο τύπου του 13ου Διασχολικού Πρωταθλήματος «ΔΡΟΣΙΝΕΙΑ»

Tην Κυριακή 27 Μαΐου διεξήχθη η τελική φάση του 13ου Διασχολικού Πρωταθλήματος «ΔΡΟΣΙΝΕΙΑ». Ήταν μια γιορτή του σχολικού αθλητισμού, όπου όλοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των μικρών μαθητών της πόλης μας. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς , κ. Νίκος Χιωτάκης , ο Αντιδήμαρχος κ. Κύρλος Ευστάθιος , ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ ‘ Δημήτριος Βικέλας’ κ. Μανώλης Κουρμαδιάς, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καραγιαννάκης Περικλής , ο κ. Μπιτζάνης Αντώνιος Δημοτικός Σύμβουλος, ο κ. Οικονομόπουλος Τάκης μέλος Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ ‘Δημήτριος Βικέλας’, ο κ. Σκορδίλης Γιώργος Δημοτικός Σύμβουλος και ο κ. Ευριπίδης Τάτσης, ιδρυτής του Διασχολικού Πρωταθλήματος «ΔΡΟΣΙΝΕΙΑ» που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μας. Επίσης τίμησαν τους αγώνες με την παρουσία τους οι Διευθυντές του 2ου Δημοτικού Κηφισιάς κα Κουτσούκου, του 3ου Δημοτικού Κηφισιάς κ. Ζιάραγκας, του 6ου Δημοτικού Κηφισιάς κα Βασιλείου, του 7ου Δημοτικού Κηφισιάς κ. Κορδονούρης, του 8ου Δημοτικού Κηφισιάς κ. Βιτωράτος, του 1ου Δημοτικού Ν.Ερυθραίας κ. Μεριχωβίτης, του 2ου Δημοτικού Ν.Ερυθραίας κα. Τσολακίδου και του 3ου Δημοτικού Ν.Ερυθραίας κ. Λυσίκατος.

Παρόντες ήταν επίσης και οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής των Σχολείων της πόλης μας , Ιωάννου Βάσω, Παπαναστασίου Κατερίνα, Βερνάρδος Θοδωρής, Αλουπογιάννη Γεωργία, Σωτηρόπουλος Νίκος, Σιακκά Ανθούλα και Φιλοπούλου Μαίρη.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης δεν ήταν άλλοι από τους 300 και πλέον μαθητές που κατέκλυσαν το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να διακριθούν και η μεγαλύτερη επιβράβευση για αυτά δεν ήταν άλλη παρά μόνο η ίδια η συμμετοχή. Άλλωστε το νόημα αυτών των αγώνων είναι να κατανοήσουν τα παιδιά την αναγκαιότητα του αθλητισμού και να ενταχθούν σε μία διαδικασία επιλογής αθλήματος με το οποίο επιθυμούν να ασχοληθούν στο μέλλον. Για την ιστορία αναφέρουμε τα αποτελέσματα:

ΔΡΟΣΙΝΕΙΑ 2012 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΟΡΙΩΝ: 1η Θέση: 8ο Δημοτικό Κηφισιάς

2η Θέση: 3ο Δημοτικό Ν. Ερυθραίας

ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΏΝ:          1η Θέση:  1ο Δημοτικό Ν. Ερυθραίας

2η Θέση: 7ο Δημοτικό Κηφισιάς

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ:       1η Θέση: 6ο  Δημοτικό Κηφισιάς

2η Θέση: 1ο Δημοτικό Ν. Ερυθραίας

ΜΠΑΣΚΕΤ  ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ:   1η Θέση: 2ο Δημοτικό Κηφισιάς

2η Θέση: 4ο Δημοτικό Κηφισιάς

ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΓΟΡΙΩΝ:  1η Θέση: 7ο Δημοτικό Κηφισιάς

2η Θέση: 3ο Δημοτικό Κηφισιάς

ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: 1η Θέση: 7ο Δημοτικό Κηφισιάς

2η Θέση: 3ο Δημοτικό Κηφισιάς

 

 

 

 

 

This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s