Επίσκεψη στο Νοσοκομείο ΚΑΤ από τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Νίκο Χιωτάκη

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Ιουνίου, ο τομεάρχης υγείας και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, κα. Άννα Κορογιαννάκη όπου είχαν συνάντηση με τον Διοικητή του νοσοκομείου, κ. Ευάγγελο Βουμβουλάκη, γιατρούς και τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων, κ. Κωνσταντίνο Λύτρα.

Μαζί τους συζήτησαν για τα προβλήματα και τις προοπτικές του νοσοκομείου ΚΑΤ και ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του νοσοκομείου και  τους εργαζόμενους.

«Το νοσοκομείο ΚΑΤ στελεχώνεται από ένα εξειδικευμένο, άρτια καταρτισμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Οι γιατροί βρίσκονται όλο το 24ωρο σε ετοιμότητα να προσφέρουν ιατρική περίθαλψη και φροντίδα στους ασθενείς του νοσοκομείου. Αυτοί οι πραγματικοί λειτουργοί της υγείας, διατηρούν ακόμη ζωντανή την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στη δημόσια υγεία. Ανεξάρτητα από το τι θα προκύψει στις εκλογές, το ΚΑΤ είναι ένα ιστορικό σημείο της Κηφισιάς» τόνισε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης και πρόσθεσε ότι «η Δήμος Κηφισιάς θα είναι αρωγός σε οτιδήποτε του ζητηθεί από το νοσοκομείο».

 

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s