Αποκλειστικό: Ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της Ταιβάν στην Κηφισιά

Στα πλαίσια του ενδιαφέροντος για τις Εθνικές Εκλογές  της 17ης Ιουνίου ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της Ταιβάν ήρθε στην Ελλάδα για εκτενές ρεπορτάζ.  Το TVBS TV NETWORK – PRODUCTION, επέλεξε έπειτα από προτροπή μας το όμορφο προάστιο μας την Κηφισιά, για ένα εκτενές ρεπορτάζ τόσο ως προς την αγοραστική δύναμη που έχει όσο και για το πόσο έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση που έχει περιέλθει η χώρα.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης έδωσε συνέντευξη μιλώντας για την όμορφη πόλη μας και προτρέποντας να έρθουν περισσότεροι τουρίστες, μίλησε για την εγκληματικότητα, για τις εκλογές καθώς και για τα ειδικά προγράμματα για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που έχει δημιουργήσει. Κλείνοντας τη συνέντευξη ο Δήμαρχος Κηφισιάς ανέφερε σχετικά αναφορικά με την Ελλάδα «έχουμε ελπίδα σαν λαός γιατί έχουμε δει στην ιστορία μας πως ακόμα και μετά από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο που η χώρα είχε σχεδόν καταστραφεί  καταλήξαμε να ορθοποδήσουμε, να δημιουργήσουμε, να μπούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να έχουμε ένα ενιαίο νόμισμα. Έχουμε τεράστιες δυνατότητες σαν λαός γιατί είμαστε εργατικοί και μεθοδικοί»

Συνέντευξη πήραν και από τον κ. Θεολόγο Μπόσδα, Διευθυντή του  Διεθνές μεσιτικού γραφείου στη Κηφισιά Engel and Vollkers όπου είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τις αγορές και πωλήσεις ακινήτων εν μέσω οικονομικής κρίσης, ενώ είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν υπερπολυτελή κατοικία στην Πολιτεία όπου είναι προς ενοικίαση. Επίσης επισκέφθηκαν το κατάστημα ρούχων Diane von Furstenberg  και συνομιλώντας με την κα. Λένα Οικονομίδη έμαθαν για την ιστορία του εν λόγω καταστήματος όπου διαθέτει και κατάστημα στην Ταιβάν, για το κατά πόσο έχει επηρεαστεί η αγορά στην Κηφισιά και για το αν υπάρχει σημαντική πτώση στις πωλήσεις τον πολυτελών καταστημάτων ρούχων κλπ.

Πήραν το γεύμα τους στο εστιατόριο Barbagrillos όπου και ο Ιδιοκτήτης κ. Ανέστης Νικολέλης τους πρόσφερε ελληνικές γεύσεις – ακόμα μιλούν για τον γύρο και για τον Ντάκο – και τελείωσαν τη συνέντευξη τους παίρνοντας συνέντευξη από τον Top Chef κ. Χριστόφορο Πέσκια όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Top Chef να μαγειρεύει  ένα πιάτο ειδικά για αυτούς στο Πbox με μαρινάτο γαύρο. Ο κος Πέσκιας αναφερόμενος στην Ελλάδα και στην κρίση είπε χαρακτηριστικά «πρέπει να έρθετε στην Ελλάδα γιατί εδώ είναι υπέροχα, ο ουρανός είναι καταγάλανος, οι άνθρωποι γελούν, είναι διασκεδαστικοί, ο ήλιος πάντα λάμπει, η ατμόσφαιρα είναι πάντα καθαρή, ελάτε μην φοβάστε τίποτα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν στο εξωτερικό.»

Η πολύ ευγενική και γλυκιά ρεπόρτερ Amber Chien έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όμορφη πόλη μας δίνοντας τον λόγο της πως θα έρθει ξανά αυτή τη φορά με την οικογένεια της και φίλους για διακοπές!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Εύη Ρουσουνέλη

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s