Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς 2012

Το Σεπτέμβριο του 2012 ο Δήμος Κηφισιάς και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου για τον Αθλητισμό και Πολιτισμό ‘’Δ. Βικέλας’’,θα πραγματοποιήσουν στο ειδικά διαμορφωμένο Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου στη Ν. Κηφισιά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς, το Πρώτο Μαθητικό Φεστιβάλ Μουσικής της Πόλης μας. Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων 2012. Όσοι μαθητές έχουν μουσικό συγκρότημα και επιθυμούν να παίξουν ζωντανά τις μουσικές τους, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 20 Ιουλίου 2012.

Όροι συμμετοχής:

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουνε συγκροτήματα που τουλάχιστον ένα (1) από τα μέλη τους είναι μαθητής Γυμνασίου ή Λυκείου και κάτοικος του Δήμου Κηφισιάς (Κηφισιά, Ν. Ερυθραία, Εκάλη)
  • Στο Φεστιβάλ έχουν δικαίωμα συμμετοχής συγκροτήματα από όλα τα είδη της μουσικής (λαϊκή, κλασική, εναλλακτική, ροκ, ποπ, ηλεκτρονική, ραπ, beat box, έθνικ κλπ). Σε Ελληνικό ή Ξενόγλωσσο στίχο. Σε δικές τους δημιουργίες ή επανεκτελέσεις.
  • Τα μουσικά συγκροτήματα πρέπει να στείλουν στην διοργάνωση του Φεστιβάλ, τρία (3) βιντεοσκοπημένα αρχεία με τραγούδια τους μέσο link στο http://www.youtube.com
  • Σε περίπτωση υπεράριθμης δήλωσης ενδιαφέροντος από μαθητικά συγκροτήματα, τα τραγούδια θα αναρτηθούνε από τους διοργανωτές στο ειδικό page του Μαθητικού Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων στο Facebook. Εκεί τα συγκροτήματα που τα τραγούδια τους θα συγκεντρώσουνε τα περισσότερα ‘’like’’ θα επιλεγούν να παίξουν στο Φεστιβάλ .
  • Περισσότερες πληροφορίες καθώς και δήλωση συμμετοχής:

Σταύρος Ζαπάντης, τηλ. 6944 473195, email: stavros@szapantis.gr .

 

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s