Νέα Ενημέρωση:Καταδίωξη με τραυματίες στην Κηφισιά

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες περίπου πριν 20 λεπτά άρχισε ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή της Κηφισιάς όταν ληστές προσπάθησαν να μπουν σε ένα σπίτι με σκοπό τη ληστεία, στην οδό Ζίτση,  έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς που επέβαιναν σε περιπολικό.  Οι ληστές στην ύστατη προσπάθεια τους να ξεφύγουν άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αρχιφύλακα στο πόδι. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τραυμάτισαν ένα από τους ληστές. Αυτή τη στιγμή ισχυρή αστυνομική δύναμη ακολουθεί τους ληστές σε καταδίωξη μέχρι το ρέμα του Κοκκιναρά ενώ έχει σηκωθεί και ελικόπτερο για τον εντοπισμό τους.

Στόχος των ληστών για άλλη μια φορά το σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ κ. Γιώργου Δώνη, όπου και έζησαν έναν εφιάλτη όταν στην προσπάθεια των ληστών να διαφύγουν χρησιμοποίησαν τον πεθερό του κ. Δώνη ως Ασπίδα για να αποφύγουν τα πυρά των αστυνομικών!

Λίγα λεπτά πριν τις 6 και μετά από σχεδόν 5 ώρες συνελήφθη και ο δεύτερος ληστής στην Κηφισιά. Ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις και του  ΕΚΑΜ τον εντόπισαν με την βοήθεια ειδικής  θερμικής κάμερας από ελικόπτερο και έκαναν έφοδο και τον συνέλαβαν σε σπίτι που κρυβόνταν. Ο πρώτος  ληστής που συνελήφθη είναι 25 χρονών αλβανός και δεν είχε πάνω του το όπλο με το οποίο έκαναν νωρίτερα την ληστεία αφού είχε προλάβει να το πετάξει. Νωρίτερα στην εκκλησία της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία οι αστυνομικοί είχαν βρει κοσμήματα και αίματα. Οι ληστές αρχικά εντοπίστηκαν στη διασταύρωση των οδών Χειμμάρας και Ιθάκης, στην Κηφισιά, όπου έγινε η δεύτερη ένοπλη συμπλοκή όπου και συνελήφθει ο πρώτος ληστής.

Ο αρχιφύλακας που τραυματίστηκε διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Εύη Ρουσουνέλη

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s