Βραδιά ευρωπαϊκών, Latin, Oriental και Ελληνικών χορών στο Αίθριο του Δημαρχείου

Μια υπέροχη βραδιά γεμάτη χορό, κέφι, ζωντάνια, χάρισαν το βράδυ της Δευτέρας 2 Ιουλίου, οι δημότες που συμμετέχουν στα χορευτικά τμήματα του Δήμου Κηφισιάς. Οι ερασιτέχνες χορευτές και χορεύτριες όλων των ηλικιών, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, που είχε κατακλύσει το αίθριο του Δημαρχείου για να θαυμάσει τις εξαιρετικές επιδόσεις τους σε Ευρωπαϊκούς, Latin, Oriental και Ελληνικούς Λαϊκούς χορούς. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης στο χαιρετισμό του ανέφερε ότι η εκδήλωση που διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς «Δημήτριος Βικέλας», αποδεικνύει τη ζωντάνια και το δυναμισμό των κατοίκων της πόλης που έμπρακτα αγαπούν τον χορό. «Η μουσική συμβάλλει στην ψυχική ισορροπία και ο χορός είναι τρόπος ζωής, Μια δυνατότητα έκφρασης, δημιουργίας, εκγύμνασης του σώματος και του πνεύματος. Μια ευχάριστη διέξοδος από την καθημερινότητα. Είναι ένα ταξίδι χωρίς όρια. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους αυτούς που με την ειλικρινή στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια κρατούν ψηλά το επίπεδο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς»

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Δημήτριος Βικέλας» ανέφερε στον χαιρετισμό του « Ο βασικός λόγος που δημιούργησε την ανάγκη στους ανθρώπους να χορέψουν ήταν για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και να εκτονώσουν το συγκινησιακό τους φορτίο. Κάθε φορά που υπήρχε ρυθμός γύρω τους, το σώμα κινιόταν»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Δημήτριος Βικέλας», κα. Λίλα Παπαδημητρίου, ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Αγγελική Βαλασοπούλου, κ. Αντώνης Μπιτσάνης, κ. Περικλής Καραγιαννάκης κ. Ιωάννης Κουνέλλας και κα. Αγγελική Συνοδινού, καθώς και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κηφισιάς, κ. Σταύρος Παπαδάκης.

Επιμέλεια: Εύη Ρουσουνέλη

Advertisements
This entry was posted in Πολιτιστικά. Bookmark the permalink.

1 Response to Βραδιά ευρωπαϊκών, Latin, Oriental και Ελληνικών χορών στο Αίθριο του Δημαρχείου

  1. Ως συμμετέχουσα, χαίρομαι πολύ που αναρτήσατε αυτό το άρθρο για την εκδήλωση.
    Ενδιαφέρομαι πολύ για φωτογραφικό υλικό, όπως αυτό που συνοδεύει το άρθρο. Θα μπορούσατε να δώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας του φωτογράφου της βραδιάς;

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s