Ο Δήμος Κηφισιάς μέλος του ΠΕΣΥΔΑΠ με ομόφωνη απόφαση

Δήμος Κηφισιάς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΣΥΔΑΠ (Αθήνας – Πειραιά) αποδέχθηκε το αίτημα του Δήμου Κηφισιάς να γίνει νέο μέλος του. Είχαν προηγηθεί επίσκεψη του Προέδρου, καθώς και του Αντιπροέδρου του ΠΕΣΥΔΑΠ, στον Δήμο Κηφισιάς, καθώς και επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Κηφισιάς, με επικεφαλής την δυναμική Αντιδήμαρχο της Κηφισιάς κα. Νίνα Ασπασία Βλάχου στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου. Ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ μετά την απόφαση αποδοχής δήλωσε:

«Η διεύρυνση του ΠΕΣΥΔΑΠ με το Δήμο Κηφισιάς διασφαλίζει ότι θα παραμείνει υψηλό το επίπεδο υπηρεσιών στους δήμους – μέλη του, ενισχύει το κύρος του Συνδέσμου και την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεών του. Ο Δήμος Κηφισιάς είναι πρωτοπόρος Δήμος στα περιβαλλοντικά ζητήματα και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίθαλψη και φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ΠΕΣΥΔΑΠ η εμπιστοσύνη του δημάρχου Κηφισιάς κ. Νίκου  Χιωτάκη και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.»

Η αλήθεια είναι πως ο Δήμος Κηφισιάς έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, και έχει δώσει βάρος σε περιβαλλοντικά θέματα δείχνοντας την ευαισθησία του και το ενδιαφέρον του για αυτά. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης έχει προωθήσει με σθένος θέματα Περιβάλλοντος, έχει ευαισθητοποιηθεί ως προς τα αδέσποτα ζώα της περιοχής, έχει πάρει μέρος σε αναρίθμητες Περιβαλλοντικές δράσεις και αποδεικνύει πως τόσο ο Δήμος Κηφισιάς όσο και οι Δημότες του είναι αρκετά ευαισθητοποιημένοι σε αυτά τα θέματα.

Εύη Ρουσουνέλη

 

 

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s