Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ Κου ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

ο εκδότης του Kifissiaonline.gr κος. Χρήστος Αγγελίδης

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ»

Αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ είναι ότι έχουμε μάθει να ζούμε με την αίγλη της ιστορίας μας. Για το σήμερα τίποτα, το απόλυτο μηδέν. Αυτό που κατάφεραν οι κυβερνήσεις, οι οποίες  με την δική μας ψήφο πήραν την εντολή να διαχειριστούν την τύχη αυτής της χώρας εδώ και πολλά χρόνια , είναι να μην έχουμε νεότερη ιστορία, να μην έχουμε όραμα και μέλλον αβέβαιο.

Κατάφεραν να μας αποκαλούν ξυπόλητους και επαίτες και εμείς χωρίς αντίδραση σε όλα αυτά να εξαντλούμε την αυστηρότητά μας στην Βούλα Παπαχρήστου, μια πρωταθλήτρια 23 ετών η οποία για ένα αστείο που ανήρτησε στο twitter της, για μια βλακεία της στιγμής, (επισκεψιμότητας 20 ατόμων)χωρίς καμία απολογία δική της, που την δικαιούται ο καθένας και παρ’ όλες τις συγνώμες που έδωσε να την αποκλείουμε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και βέβαια η βλακεία, η απερισκεψία και το λάθος πρέπει να τιμωρούνται. Για το κάθε αδίκημα όμως κάποιοι γραπτοί ή άγραφοι κανόνες ορίζουν την ποινή

Έτσι με απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής τιμωρήθηκε για το <<ρατσιστικό>> σχόλιο που έκανε. Εάν θεωρηθεί ρατσιστικό( και όντως μπορεί αν και υπάρχει διαφορά μεταξύ ρατσιστικής τοποθέτησης και αστείου/ανέκδοτου) θα μπορούσε να της γίνει μία σκληρή επίπληξη και το θέμα να μην πάρει άλλες διαστάσεις να μην συνεχίσουμε να βγάζουμε τα μάτια μας με τα χέρια μας.

Κάποια από τα πολιτικά κόμματα πήραν θέση και την κατακεραύνωσαν <<ας καθίσει στο σπίτι της και να λέει τα ρατσιστικά της σχόλια>> είπαν οι πολιτικοί πατέρες του έθνους. Τι ωραίοι, τι παιδεία, τι διαπαιδαγώγηση..!!!Που είναι η συγχώρεση και η δεύτερη ευκαιρία, σ’ ένα παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα στην άγρια ζούγκλα της ζωής. Ένα νέο άτομο που το μόνο που ξέρει είναι ο αθλητισμός. Εάν οι τιμωροί ήξεραν τι θα πει ‘ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ’, θα αντιδρούσαν διαφορετικά και εάν έχει παρεξηγήσει κάποια πράγματα οι «σοφοί» ιθύνοντες θα έπρεπε να της μιλήσουν και να της δώσουν να καταλάβει τι είναι ρατσισμός ή ρατσιστική τάση.  Η κάθετη τιμωρία δεν λύνει το πρόβλημα ίσως και να το τρέφει.

Η Ο.Ε. ήταν γρήγορη, αμείλικτη και κάθετη στην απόφασή της κάτι που με προβληματίζει πολύ έντονα και με οδηγεί σε μια πονηρή σκέψη, μια άλλη παράμετρο… Μου έρχονται στο νου στιγμές απείρου κάλους το 2004 όταν συνέβαιναν διάφορες κακοτυχίες της τελευταίας στιγμής σε πιθανούς ολυμπιονίκες Έλληνες αθλητές. ΤΥΧΑΙΟ…ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

Παρ’ όλα αυτά ερωτώ και θέτω τα ακόλουθα θέματα ουσίας….

– Όταν ο Κος Ζακ Ρογκ ανέφερε στον λόγο του ότι οι ολυμπιακοί αγώνες γύρισαν στο σπίτι τους γιατί η ελληνική Ο.Ε. δεν τα μάζεψε να φύγει ; ; ; γιατί έστω οι υπεύθυνοι της αποστολής που καθόταν στις κερκίδες και άλλοι που παρήλαυναν με την ελληνική αποστολή καμαρωτοί, έστω αυτοί μόνον δεν σκέφθηκαν να φύγουν ; ; ; Το ατόπημα του Ρογκ ήταν σοβαρότατο, τραγικό ολίσθημα και όχι αστείο της στιγμής.

–  Εφόσον όμως , καλώς ή κακώς, τιμωρήθηκε αυτή η νέα κοπέλα για την απερισκεψία της, τότε θέλω να δω και όλους αυτούς που μας κατέστρεψαν και ξεφτίλισαν τη χώρα να τιμωρηθούν. Τους εθνοπατέρες που έφθασαν την Ελλάδα στο σημερινό σημείο ποιος θα τους αποκλείσει; ; ; Ποιος θα τιμωρήσει αυτούς που με διάφορους τρόπους προσπάθησαν και προσπαθούν να αποφύγουν την τιμωρία τους. Αυτούς που κυνηγούν την παραγραφή των αδικημάτων τους με διάφορα τερτίπια.  ΙΔΟΥ λοιπόν η σύγχρονη Ελλάδα του ωραίου του μεγάλου και του αληθινού.

Όσον αφορά την φιέστα που παρουσίασαν οι φίλοι μας οι Άγγλοι στην τελετή έναρξης θεωρώ ότι ήταν κακή έως πολύ κακή, κουραστική και φλύαρη. Παρ’ όλα αυτά εμείς, οι κάτοικοι της πατρίδας της ολυμπιακής ιδέας και του ολυμπισμού που σημαίνουν τόσα πολλά ,ας ανοίξουν τα ιστορικά βιβλία να μάθουν εγώ δεν τους δίνω έτοιμη τροφή, τους ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχουν και να είναι μία ακόμη καλή αθλητική ολυμπιάδα η οποία θα μείνει στην ιστορία για τις αθλητικές επιδόσεις και το ευ αγωνίζεσθε.

Πρέπει ο κόσμος να αντιληφθεί ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μια αθλητική διοργάνωση, μια αθλητική γιορτή που κατά την ταπεινή μου γνώμη θα πρέπει να είναι λιτή, έτσι απαιτεί η ιστορία (εάν τους ενδιαφέρει) έτσι απαιτούν οι καιροί.

 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

This entry was posted in Γνώμη του Εκδότη. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s