Η Κηφισιά εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιλέξει έναν κοντινό η μακρινό προορισμό για τις διακοπές τους αφήνοντας έτσι τα περισσότερα προάστια της Αττικής άδεια. Στην ωραία Κηφισιά σήμερα το πρωί στις 08.00 ο περίπατος ήταν απολαυστικός. Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν φύγει για διακοπές και με λίγο κόσμο, η Κηφισιά θυμίζει κάτι από τα παλιά..

Η Κηφισιά ανήκει στα προάστια των Αθηνών όπου ακόμα και τουρίστες την επιλέγουν για τον τόπο διαμονής τους στην Αθήνα λόγω των πολυτελών ξενοδοχείων της αλλά και  λόγω της ομορφιάς της. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που έχουν δημιουργηθεί οι ποδηλατοδρόμοι έκαναν το κέντρο της Κηφισιάς να είναι ακόμα πιο όμορφο και Αθηναίοι να την επιλέγουν για την πρωινή βόλτα τους  στα μαγαζιά.

Όσο για τους Κηφισιώτες που έχουν  μείνει πίσω λόγω υποχρεώσεων… η τοπική αγορά του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς, θα πρέπει να είναι η επιλογή των περισσοτέρων, με τα καταστήματα, τις καφετέριες, επιλογές για φαγητό η διασκέδαση, ακόμα και για τους σινεφιλ, οι παραδοσιακοί  θερινοί  κινηματογράφοι. Ας επιλέξουμε να ενισχύσουμε την τοπική αγορά μας..

Εύη Ρουσουνέλη

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s