Σε άλλη μια κοινωνική πρωτοβουλία η συμμετοχή και η βοήθεια του Δήμου Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς σε Δελτίο τύπου που απέστειλε μας ενημερωσε πως σε συνεργασία με τον Σκάι και τη Eurobank με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, συγκεντρώνει σχολικά είδη για παιδιά άπορων πολύτεκνων οικογενειών της Αττικής, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο Εμπορικό Κέντρο της Κηφισιάς, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Λεβίδου. θα γίνει συγκέντρωση σε είδη όπως: σχολικές τσάντες, σχολικά βιβλία και βοηθήματα, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, φόρμες γυμναστικής  και αθλητικά είδη.

Τα σχολικά είδη θα δοθούν στην Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, στην Εθνική Οργάνωση Πολυτέκνων Αθηνών και σε άλλους συλλόγους Πολυτέκνων οι οποίοι και θα τα διανείμουν στα μέλη τους.  Τη νέα σχολική χρονιά να μην λείψει τίποτα από κανένα παιδί. Παράκληση, όλα τα είδη που θα προσφερθούν να είναι σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση, ή καινούρια.

Πολύ σημαντική πρωτοβουλία που για άλλη μια φορά ο Δήμος Κηφισιάς δείχνει την ευαισθησία του συμμετέχοντας και βοηθώντας τους οικονομικά ασθενέστερους.

Εύη Ρουσουνέλη

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s