Νο1 ένας στόχος η άνοδος για ΑΕΝΚ

Πιο πλήρης από ποτέ αναμένεται φέτος η ΑΕΝΚ

Με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α1 μπάσκετ των ανδρών θα παρουσιαστεί η ΑΕΝΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Α2. Το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου που πέρυσι εντυπωσίασε με την πορεία του τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος και έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, φέτος είναι ένα εκ’ των φαβορί για να φτάσει στην «Γη της Επαγγελίας» που δεν είναι άλλη απ΄το πρωτάθλημα της Α1.

Στην ομάδα έμεινε σχεδόν όλος ο βασικός κορμός που είχε πέρυσι, ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου προχώρησαν σε πολύ σημαντικές προσθήκες που θα βοηθήσουν ώστε η ΑΕΝΚ να ανέβει επίπεδο και να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στον σύλλογο της Νέας Κηφισιάς, παρέμειναν οι Σάββας Νικητάκης που ήταν απ’ τα καλύτερα γκαρντ τη σεζόν που πέρασε, ενώ ανανέωσε και ο σέντερ Χρήστος Πετροδημόπουλος, που έκανε καταπληκτική σεζόν πέρυσι. Επίσης παρέμειναν οι Φίλιππος Μοσχοβίτης, Δημήτρης Μενουδάκος , Θοδωρής Σιούτης και ο Σπύρος Διαμαντόπουλος.

Ο σύλλογος του Ηλία Παπαθεοδώρου κινήθηκε πολύ δυνατά και στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τους Γιώργο Μουρίκη και Γιάννη Ψαθά απ’ το Ψυχικό, τον Κώστα Κακαργιά απ’ τον Παναθηναϊκό και τους Βαγγέλη Καράμπουλα και  Κώστα Τζιάλλα απ’ τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Παρελθόν απ’ τον σύλλογο της Νέας Κηφισιάς αποτελούν οι Μάρκος Κολώκας, Χρήστος Λυμπερόπουλος, Νίκος Κόκκαλης, Κώστας Μιχαλόπουλος και Πάνος Κουκουνιάς.

  Προπονητής: Ηλίας Παπαθεοδώρου
Εμειναν: Σάββας Νικητάκης, Φίλιππος Μοσχοβίτης, Δημήτρης Μενουδάκος, Θοδωρής Σιούτης, Σπύρος Διαμαντόπουλος, Χρήστος Πετροδημόπουλος

Πήρε: Γιώργος Μουρίκης (Ψυχικό), Κώστας Κακαργιάς (Παναθηναϊκός), Βαγγέλης Καράμπουλας (Ικαρος Καλλιθέας), Κώστας Τζιάλλας (Ικαρος Καλλιθέας), Γιάννης Ψαθάς (Ψυχικό).

Εφυγαν: Χρήστος Λυμπερόπουλος (Λαύριο), Νίκος Κόκκαλης (Αετός ΓΑΣ), Μάρκος Κολώκας, Κώστας Μιχαλόπουλος (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Πάνος Κουκουνιάς (Αμύντας).

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s