Με στόχο την παραμονή

Σε μια καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα ευελπιστεί ο Κώστας Αρσενιάδης και οι αθλητές του

Την δική του παράδοση έχει χτίσει εδώ και πολλά χρόνια ο ΑΟ Κηφισιάς στην Α1 ανδρών βόλεϊ, καθώς η ομάδα των βορείων προαστίων έχει καθιερωθεί στην μεγάλη κατηγορία και στόχος για φέτος θα είναι και πάλι η παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια».

Ο Κώστας Αρσενιάδης παρέμεινε στο τιμόνι του συλλόγου και με την εμπειρία του θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα σύνολο αξιοπρεπές που θα μπορεί να κοιτάει οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια. Στην ομάδα παρέμειναν οι Μπέλλος, Καλαιτζίδης, Νικολάκης, Παπαδόπουλος, Ταμπουρατζής και Δεληπρίμης ενώ ανανέωσε και ο Θεόκλητος Καριπίδης.

Στον σύλλογο προσήλθαν επίσης ο Σαρικεισόγλου απ’ την Ζαλάου της Ρουμανίας, ενώ με την φανέλα του ΑΟ Κηφισιάς θα αγωνίζονται απ΄τη νέα σεζόν ο Νίκος Κούνας που ήρθε απ’ τον Οδυσσέα Αμαρουσίου και Νίκος Παπαγγελόπουλος απ’ τον Φοίνικα Σύρου που πέρυσι ήταν ο φιναλίστ του πρωταθλήματος.

Παρελθόν αποτελούν οι Καρακίτσος, Παπαδημητρίου, Ντε Ρόκο, Εστράδα και Μαυράκης, ενώ η ομάδα είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Σταύρο Τριανταφυλλίδη.

 ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΟ
Έναρξη προετοιμασίας: 29 Αυγούστου.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Κώστας Αρσενιάδης (ανανέωσε). Β΄προπονητής: Βαγγέλης Ζαρκαλής
ΗΡΘΑΝ: Μιχάλης Σαρικεϊσογλου (Α – Ζαλάου Ρουμανίας), Νίκος Κούνας (Α – Οδυσσέας Αμαρουσίου), Νίκος Παπαγγελόπουλος (Κ – Φοίνικας Σύρου).
ΕΜΕΙΝΑΝ – ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Χρήστος Μπέλλος (Δ), Κυριάκος Καλαϊτζίδης (Κ), Δημήτρης Νικολάκης (Π), Χρήστος Παπαδόπουλος (Κ), Κώστας Ταμπουρατζής (Λ), Νίκος Δεληπρίμης (Α), Θεόκλητος Καριπίδης (Α).
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ: Σταύρος Τριανταφυλλίδης (Α)
ΕΦΥΓΑΝ: Άγγελος Καρακίτσος (Π), Θεόδωρος Παπαδημητρίου (Α), Τζέισον Ντε Ρόκο (α – Καναδάς), Γιόχαν Εστράδα (Κ – Κολομβία), Παναγιώτης Μαυράκης (Α).

Advertisements
This entry was posted in Παλμός των Σπορ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s