Αφιέρωμα: Κηφισιά :Νέο ξεκίνημα με πολλά αισιόδοξα μηνύματα

Με μοναδικό στόχο την άνοδο θα παραταχθεί στο φετινό πρωτάθλημα η Κηφισιά

Σε μια ιστορική συγχώνευση προχώρησαν το φετινό καλοκαίρι ο Ελπιδοφόρος και ο ΑΠΟ Κηφισιάς, δημιουργώντας την αίσθηση ότι η ομάδα που προκύπτει θα μπορέσει να κάνει το μεγάλο βήμα για τις επαγγελματικές κατηγορίες. Πέρυσι ο Ελπιδοφόρος έφτασε μια «ανάσα» απ’ την άνοδο στην football league 2, όμως στο νήμα δεν κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο του ελέω Φωστήρα.

Έτσι στις αρχές του καλοκαιριού μαζεύτηκαν οι ιθύνοντες του ΑΠΟ Κηφισιάς με τους διοικούντες του Ελπιδοφόρου και αποφασίστηκε η συνένωση των δύο συλλόγων, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο που θα καταφέρει και με την βοήθεια του κόσμου να ανοίξει νέους ορίζοντες και να ανέβει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με όσα ελέχθησαν η νέα ομάδα που θα προκύψει από τη συγχώνευση θα πάρει μέρος στο Περιφερειακό πρωτάθλημα με την ονομασία Κηφισιά και νέο Πρόεδρο τον Βασίλη Γαντζούλα. Η ομάδα προχώρησε και σε αλλαγή προπονητή, αφού ο Γιώργος Βαζάκας αποχώρησε και την θέση του πήρε ο Θωμάς Γράφας που θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, με μοναδικό στόχο την άνοδο.

Η διοίκηση έχει κάνει ήδη τις απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση του συλλόγου με καλές μεταγραφές, ωστόσο φέτος περιμένουν και την δυναμική συμπαράσταση του κόσμου, που πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να γεμίζει κάθε φορά το Ζηρίνειο. Η διοίκηση απαρτίζεται απ’ τους εξής:

1.

Γαντζούλας Βασίλειος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

2.

Καρακατσάνης Παντελής

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

3.

Κεφαλάς Παναγιώτης

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

4.

Μουσταφέρης Δημήτριος

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

5.

Καρβελέας Νίκος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

6.

Βάγιας Αλέξανδρος

ΤΑΜΙΑΣ

7.

Κοσμίδης Κωνσταντίνος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ

8.

Πλατογιάννης Ιωάννης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

9.

Γαντζούλας Γεώργιος

ΕΦΟΡΟΣ

Όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση, η Κηφισιάς προχώρησε στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού Χρήστου Χίσου απ’ τον Φωστήρα, που πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν όντας απ’ τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του, βοηθώντας την ανέβει στην football league 2.

Επίσης η Κηφισιάς απέκτησε τον αμυντικό Γιάννη Χέλη απ’ τον Μανδραικό που είχε προτάσεις και από ομάδες της Γ’ εθνικής κατηγορίας, αλλά προτίμησε τον σύλλογο των βορείων προαστίων.Η ομάδα του Θωμά Γράφα απέκτησε επίσης τον μεσοεπιθετικό Αλήμπας Γιάσιν που θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο και εικάζεται ότι θα αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο νέο πρωτάθλημα, ενώ πήρε και τον Λευτέρη Παπιδάκη, γιο του παλιού άσου της Κηφισιάς Δημήτρη Παπιδάκη. Τέλος άδοξη στέφθηκε πριν ακόμη ξεκινήσει, η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Ψυχουντάκη ο οποίος για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους ζήτησε από την διοίκηση της Κηφισιάς να τον απαλλάξει από την συμφωνία, με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του στην γενέτειρά του.

Το σημαντικότερο όμως είναι το γεγονός ότι στην ομάδα παρέμειναν οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν τον βασικό κορμό, όπως οι Βέρμπης (πρώτος σκορερ πέρυσι στο Περιφερειακό πρωτάθλημα) αλλά και ο Κορακάκης.

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η Κηφισιάς δείχνει πολύ δυνατή φέτος σε όλους τους τομείς τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο και το μόνο που απομένει είναι να αποδειχθεί και στο γήπεδο . Τα μηνύματα είναι πέρα για πέρα αισιόδοξα και η Κηφισιά δείχνει πιο δυνατή από ποτέ.

Advertisements
This entry was posted in Παλμός των Σπορ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s