Μεγάλη η ανταπόκριση των κατοίκων της Κηφισιάς για τα σχολικά είδη προς τις οικογένειες απορων

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων της Κηφισιάς το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στην πρωτοβουλία του Δήμου Κηφισιάς, του ΣΚΑΪ και της Εurobank, για να συγκεντρωθούνμε αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σχολικά είδη για τα παιδιά άπορων πολυτέκνων οικογενειών της Αττικής. Δεκάδες κιβώτια με σχολικές τσάντες, σχολικά βιβλία και βοηθήματα, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, φόρμες γυμναστικής και αθλητικά είδη συγκεντρώθηκαν και θα δοθούν σε συλλόγους πολυτέκνων για να τα διανείμουν στα μέλη τους.

Από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι δεκάδες γονείς με τα παιδιά τους ανάμεσας τους και ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης προσέρχονταν στην οδό Λεβίδου, στο σημείο συγκέντρωσης της δράσης «Πίσω στο σχολείο» και άφηναν τα σχολικά είδη ώστε τη νέα σχολική χρονιά να μη λείψει τίποτα από κανένα παιδί.

«Στη δύσκολη συγκυρία που όλοι μας βιώνουμε πρέπει να κρατήσουμε την κοινωνική συνοχή. Πρέπει να είμαστε ο ένας κοντά στον άλλον. Ευχαριστώ τους δημότες μας που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή. Με τη συμμετοχή όλων θα καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα σχολικά είδη, ώστε να ξεκινήσει με χαμόγελο τη νέα σχολική χρονιά» δήλωσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης.

Εύη Ρουσουνέλη

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s