ΑΕΝΚ: Αφιερωμένη στον Νικητάκη η νίκη μας

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της ΑΕΝΚ με αφορμή την πολύ μεγάλη  πρόκριση επί του Απόλλων Πατρών για το κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ , αφιερώνοντας τη νίκη στον μεγάλο άτυχο Σάββα Νικητάκη που θα γυρίσει στην αγωνιστική δράση λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Επίσης καλεί τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στο ιστορικό αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Άρη για το κύπελλο Ελλάδας.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΝΚ:

 «Η ομάδα μας έγραψε μια από τις λαμπρότερες σελίδες στην ιστορία της με την νίκη-πρόκριση επί του Απόλλωνα Πατρών στο κύπελλο Ελλάδας. Η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές του συλλόγου νιώθουν μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια από το γεγονός ότι κατάφεραν να αποκλείσουν έναν σύλλογο από την Α1 με ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και να προσφέρουν χαρά στο φίλαθλο κόσμο της Κηφισιάς.

Τον κόσμο τον οποίο περιμένουμε στο πλευρό μας και το ερχόμενο Σάββατο στον ιστορικό για την ομάδα μας αγώνα με τον Άρη, τον «αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ, την ιστορία του οποίου σεβόμαστε και εκτιμούμε απεριόριστα.

Σύσσωμη η ομάδα μας αφιερώνει τη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας, την ιστορικότερη μέχρι την επόμενη, που είχε πει κάποτε και ο μεγάλος Νίκος Γκάλης, στον Σάββα Νικητάκη, που λόγω τραυματισμού δεν ήταν κοντά μας σε αυτή τη μεγάλη στιγμή του συλλόγου».

Ο πρόεδρος

Παναγιώτης Λατσούδας

 

 

 

 

Advertisements
This entry was posted in Παλμός των Σπορ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s