Παπαθεοδώρου: Σεβόμαστε απόλυτα τον Άρη και τον Αλεξανδρή

Τον σεβασμό του προς τον Άρη εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

Ιστορική είναι σήμερα η μέρα για τους φίλους της ΑΕΝΚ και γενικά για την πόλη της Κηφισιάς, καθώς η ΑΕΝΚ υποδέχεται τον αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ Άρη. Ο  Ηλίας Παπαθεοδώρου με δηλώσεις του στον sentra FM 103,3 τόνισε πως αυτός και οι παίκτες του έχουν απεριόριστο σεβασμό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ότι θα κοιτάξουν να χαρούν το παιχνίδι όσο περισσότερο γίνεται.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπαθεοδώρου:

«Η νίκη επί της Πάτρας ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας. Πριν τον αγώνα είπαμε στα αποδυτήρια πως θα παίξουμε για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Να δείξουμε ότι έχουμε καλούς παίκτες σαν μονάδες και μια ανταγωνιστική ομάδα. Στην άκρη του μυαλού μου είχα την πιθανότητα της νίκης. Χωρίς να θέλω να φανώ υπερόπτης, πιστεύω στην ομάδα μου. Αυτή είναι η 6η μου χρονιά στη Κηφισιά. Κάποια πράγματα γίνονται επαγγελματικά και κάποια ρομαντικά».

Για το ματς με τον Άρη τόνισε πως “σαν ομάδα αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό τον Άρη και τον κ.Αλεξανδρή και χαιρόμαστε που θα τους υποδεχτούμε στο γήπεδο μας. Πρέπει να ετοιμαστούμε πριν ακόμα συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε κάνει. Είναι χαρά και τιμή για την ομάδα και την περιοχή που θα παίξουμε με τον Άρη και μόνο που παίζουμε με τη συγκεκριμένη ομάδα είναι μεγάλο γεγονός. Πρέπει να χαρούμε το ματς και να φανούμε ανταγωνιστικοί».

 

This entry was posted in Παλμός των Σπορ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s