Παπαθεοδώρου: Να διασκεδάσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη, ο τεχνικός της ΑΕΝΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου τονίζοντας ότι πλέον οι παίκτες του έχουν τεράστια αυτοπεποίθηση, ενώ υπογράμμισε πως το επερχόμενο ματς με τους πρωταθλητές Ευρώπης την Πέμπτη πρέπει πάνω απ’ όλα να το διασκεδάσουν.

«Αυτή η ομάδα έχει τεράστια αυτοπεποίθηση. Ειδικά στην άμυνα όλα τα παιδιά έκαναν υπέρβαση. Το παιχνίδι πήγε καλύτερα απ’ ότι το είχαμε σχεδιάσει κι αυτό οφείλεται στους παίκτες. Ο Άρης ήρθε χωρίς τους Αμερικανούς του, κάτι που σίγουρα ήταν αβαντάζ για εμάς, αλλά πιστεύω πως κι εμείς στην άμυνα τους βάλαμε δύσκολα κι έτσι φτάσαμε στη νίκη».

 Για το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό: «Θα έρθει ο Πρωταθλητής Ευρώπης στην έδρα μας κάτι που από μόνο του αποτελεί τεράστιο κίνητρο για τους παίχτες μας, για να το διασκεδάσουν, όπως έκαναν και σήμερα. Κάτι που δεν τους το ζητήσαμε αλλά τους το επιβάλλαμε».

Όσο για το που αφιερώνει την αποψινή νίκη: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον γιο μου, που απόψε έκλεισε τα τέσσερά του χρόνια».

This entry was posted in Παλμός των Σπορ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s