Το κλείσιμο όλων των υπηρεσιών των Δήμων την Παρασκευή αποφάσισε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής

Το κλείσιμο όλων των υπηρεσιών των Δήμων την Παρασκευή, από τις 10 π.μ. μέχρι το τέλος του ωραρίου, αποφάσισε η ΠΕΔΑ στη  Γενική της Συνέλευση. Εν όψει και του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στις 3 Δεκεμβρίου, η ΠΕΔΑ αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στην Ένωση την υλοποίηση κινητοποιήσεων που θα περιλαμβάνουν κλιμακούμενο κλείσιμο Δήμων και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μαζί με τους εργαζόμενους. «Δεν μπορούμε πια να περιοριστούμε σε συμβολικές κινήσεις, το Συνέδριο μας πρέπει να αποφασίσει για πολύμορφες κινητοποιήσεις μαζί με τους εργαζόμενους που θα φέρουν αποτελέσματα», επισημαίνει η ΠΕΔΑ.

 «κάθε συμμετοχή και συνευθύνη στα σχέδια για διαθεσιμότητα και απολύσεις εργαζομένων τις απορρίπτουμε»,επισημαίνει, ενώ ζητεί να γίνει προσφυγή στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη προκειμένου να ακυρωθούν οι «αντισυνταγματικές διατάξεις για την αυτοδιοίκηση του μνημονίου και των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου».

Παράλληλα την Παρασκευή η ΠΕΔΑ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης μαζί με την ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 11 το πρωί δείχνοντας και έμπρακτα την αντίθεση της σε όλα αυτά που συμβαίνουν και έχουν στόχο τις αδύναμες ομάδες της κοινωνίας

Εύη Ρουσουνέλη

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s