Το Ultimate Christmas Market στο Ekali Club

christmas market ekali clubΤην Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στο Ecali Club (Λόφου 15 Εκάλη) θα πραγματοποιηθεί  από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 21:00 το βράδυ  το Ultimate Christmas Market από την κα Σαμάνθα  Αποστολοπούλου και την εταιρία Only For You . Μια γιορτινή ατμόσφαιρα όπου μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων. Το πρόγραμμα για τους μικρούς φίλους της ημέρας είναι το ακόλουθο:

11.00-17.00: Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, glitter tattoo
16.30-17.00: Κουκλοθέατρο “Η πιο γλυκιά ιστορία”
17.30-18:00 και 18.00-18.30: Θεατρική παράσταση “Μα που πήγε η πριγκίπισσα Αλεξία;” Μια παράσταση με έναν πρίγκιπα, μια πριγκίπισσα, ένα τρελό ξωτικό και τους ίδιους τους μικρούς θεατές, η οποία καταλήγει σε ένα τρελό πάρτι!

και επειδή οι γιορτές δεν είναι μόνο για τα παιδιά…. Ρούχα, κοσμήματα, γλυκά, καλλυντικά, αντικείμενα, και πολλά άλλα θα σας περιμένουν να τα απολαύσετε.

Μια τόσο άρτια οργάνωση από ταλαντούχους ανθρώπους δεν θα μπορούσε παρά να ενημερώσει πως  μέρος τον εσόδων θα πάνε στην ΕΛΕΠΑΠ, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ειδικά στις δύσκολες οικονομικά μέρες που διανύουμε. Η προσφορά στον συνάνθρωπο, η κατανόηση και η φιλανθρωπία είναι έννοιες που ειδικά αυτή την εποχή πρέπει να επικροτούνται…

Εύη Ρουσουνέλη

* Ευχαριστώ το queen.gr και την Σαμάνθα Αποστολοπούλου για την φωτογραφία

 

This entry was posted in Επικαιρότητα, Πολιτιστικά, Ψυχαγωγία. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s