Επιστολή του Δημάρχου Κηφισιάς στην ΚΕΔΕ

xiotakisΣε σχετικό Δελτιο τύπου του Δήμου Κηφισιάς, με ενημέρωσαν για την επιστολή που απεστάλλει προς τον Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα της ΚΕΔΕ από τον Δήμαρχο Κηφισιάς και Γενικό Γραμματέα της ΠΕΔΑ κ. Νίκο Χιωτάκη. Ακολουθεί η επιστολή:

Κύριε Πρόεδρε,

Κατά τη διαδικασία κατάθεσης προτάσεων για την απόφαση του Εκτάκτου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη χθεσινή συνεδρίαση 3 Δεκεμβρίου 2012, κατατέθηκαν από τον συνάδελφο Σίμο Δανιηλίδη προτάσεις διαφοροποιημένες από την εισήγηση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ,  τις οποίες ανέφερε ότι είναι και προτάσεις της ΠΕΔ Αττικής. Σας ενημερώνω, ότι ούτε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔ Αττικής, ούτε το Διοικητικό Συμβούλιο, αποφάσισαν ή συνυπέγραψαν την εισήγηση του συναδέλφου κ. Σίμου Δανιηλίδη.  Οποιαδήποτε αναφορά του συναδέλφου, για συνυπογράφοντες στην πρότασή του Δημάρχους της Αττικής, αφορά τις προσωπικές απόψεις συναδέλφων και δεν εκφράζουν το Δ.Σ. της ΠΕΔΑ.

Η ΠΕΔ Αττικής, πρότεινε τις κινητοποιήσεις στη Γενική Συνέλευση με την τοποθέτηση του Προέδρου της. Ως Δήμαρχος Κηφισιάς χαιρετίζω την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία κυρίαρχο στοιχείο ήταν η διαφύλαξη του προσωπικού των Δήμων, με την μη υπογραφή διαπιστωτικών πράξεων από τους Δημάρχους.

Εκφράζω δε τη λύπη μου, που οι τρεις μεγαλύτεροι Δήμοι της Ελλάδος, (Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιώς) δεν συμμετείχαν στις αποφάσεις της Συνέλευσης της ΚΕΔΕ για κινητοποιήσεις , όπως επίσης και για τους συναδέλφους που προσπάθησαν και πέτυχαν να μειοψηφήσουν όχι στην ουσία των αποφάσεων για τις κινητοποιήσεις που εισηγήθηκε το προεδρείο της ΚΕΔΕ, αλλά για τον χρόνο του επομένου Συνεδρίου, με αποτέλεσμα να διαταράξουν την ενότητα της ΚΕΔΕ. Συνάδελφοι, στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η αυτοδιοίκηση σήμερα, το κυρίαρχο ζήτημα για όλους μας είναι η ενότητα της αυτοδιοίκησης και τέτοιες κινήσεις δεν συμβάλουν σ΄ αυτή τη κατεύθυνση

Με τιμή,

Ο γενικός γραμματέας της  ΠΕΔ Αττικής

Νίκος    Γ.  Χιωτάκης

Δήμαρχος Κηφισιάς

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s