Παρουσίαση Βιβλίου: Η Παγίδα των τριών…στο Christmas Market του Politia Tennis Club

Στο πλαίσιο του Christmas Market του Politia Tennis Club την Παρασκεύη 7 Δεκεμβρίου, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου “Η Παγίδα των τριών” του Κωνσταντίνου Παπαχρήστου, Σάββα Γρηγοριάδη και Γιάννη Πλώτα. Το εν λόγω βιβλίο πραγματοποιεί την φαντασίωση του κάθε αναγνώστη με μία ιστορία γεμάτη ανατροπές δημιουργώντας σας την ανάγκη να το διάβάσετε αμέσως όλο! Μία διήγηση από διαφορετικές οπτικές γωνίες που ενώνεται στη ματιά του αναγνώστη. Ο εκδοτικός οίκος «Εξάντας» με περηφάνια ανακοινώνει την κυκλοφοριά του πολυαναμενόμενου βιβλίου που θα αλλάξει για πάντα τη συγγραφή. Μια πολύ καλή δουλειά από 3 νέους ανθρώπους γεμάτους δημιουργικότητα.

Λίγα λόγια για το βίβλιο:

Η υπόθεση που αναλαμβάνει ο ιδιόρρυθμος ντετέκτιβ Σάιμον Κρόουλ θα είναι η σπουδαιότερη της καριέρας του. Ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχεται.
Η δουλειά του απλή: μια νυχτερινή επίσκεψη σε ένα άλσος. Μια τυχαία φωτογραφία από ένα παράνομο ζευγαράκι. Πολλές χιλιάδες λίρες στο λογαριασμό του. Όταν όμως φτάνει στον τόπο του εγκλήματος, καταλαβαίνει ότι η υπόθεση όντως θα είναι η σπουδαιότερη της καριέρας του, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και η τελευταία του. Η παγίδα που του έχουν στήσει πιστεύει ότι μπορεί να αναστραφεί. Αλλά ούτε αυτός, ούτε ο ανώνυμος πληροφοριοδότης γνωρίζουν ότι στο παιχνίδι υπάρχει ένας ακόμα παίχτης. Και θα στήσει κι εκείνος τη δική του παγίδα…
Τρεις εν δυνάμει δολοφόνοι αφηγούνται την ίδια ιστορία, ο καθένας από τη δική του οπτική γωνία και κρύβοντας όση αλήθεια χρειάζεται για να ξεγελάσει τους άλλους δύο. Στο σκιώδες παιχνίδι εξαπάτησης που τους τυλίγει, οι κανόνες αλλάζουν κάθε στιγμή και το έπαθλο αποδεικνύεται μεγαλύτερο από τις προσδοκίες τους. Αφού διαβάσετε την τελευταία σελίδα του βιβλίου, ο απόηχος από τα ψέματα των πρωταγωνιστών θα συνεχίσει να πλανιέται στην ατμόσφαιρα, στην τελευταία τους απέλπιδα προσπάθεια να σας τραβήξουν με το μέρος τους.

 Λίγα λόγα για τον Κωνσταντίνο Παπαχρήστου:

O ιδιαίτερα ταλαντούχος νέος που ανήκει στην γενιά που έχει πάθος για την δημιουργία, ο Κωνσταντίνος Παπαχρήστος, αποφοίτησε από την οδοντιατρική Αθηνών, και έχει  ιατρείο από το 2006 όπου ασχολείται  και με την αισθητική οδοντιατρική. Παράλληλα παίζει  μουσική ως dj σε διάφορα μπαράκια στην Αθήνα. Η Συγγραφή ήρθε στη ζωή του, εδώ και μια δεκαετία ενώ έχει υπογράψει το σενάριο σε αρκετές ταινίες μικρού μηκους ( υποσυνείδητο (2001) – φαύλος κύκλος (2002) – fifty (2005) – lady killer (2009) – κακιές λέξεις (2009 συν-σεναριογράφος βραβείο κοινού 48 hour film project) – lucky boy (2010 συν-σεναριογράφος) – reverse love (2012) – the exceptional story of Jeremy Swinton. Έχει ανέβάσει 2 χρονιές στο θέατρο Ήλιου την μαύρη αστυνομική κωμωδία ”τα 8 θανάσιμα αμαρτήματα” 2010-2011.Έχει  γράψει δύο σενάρια μεγάλου μήκους που είναι σε διαδικασία παραγωγής και έχει  εκδόσει  το βιβλίο  ”ο φύλακας του χρόνου” από τις εκδόσεις Λιβάνη το 2008, το οποίο είναι απλά ένα αριστούργημα… “Η παγίδα των τριών” είναι η τελευταία συγγραφική δουλειά που έκανε σε συνεργασία με  τον Σάββα Γρηγοριάδη και τον Γιάννη Πλιώτα.

Εύη Ρουσουνέλη

 

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα, Πολιτιστικά, Ψυχαγωγία. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s