“Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε όλοι Έλληνες” – Pinko Charity T-Shirt

“Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε όλοι Έλληνες” σκέφτηκε η Ιταλική εταιρία Pinko και για αυτό το λόγο την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου λανσάρει ένα πρωτότυπο T-Shirt σε συνεργασία με το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» . Σε σχετικό Δελτίο τύπου που μου απέστειλαν αναφέρουν πως οι δύσκολοι καιροί μπορεί να γίνουν μαγικοί με τη σωστή βοήθεια. “Ελάτε να υποστηρίξετε την φιλανθρωπική ενέργεια της Pinko αγοράζοντας ένα από τα T-Shirt που έχουν σχεδιαστεί για αυτό το σκοπό.
Από τα έσοδα της ενέργειας θα βοηθηθούν πολλά παιδάκια στην Ελλάδα. ” Ο πρωταρχικός στόχος του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» είναι η επιστροφή των παιδιών στη φυσική τους οικογένεια και όταν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε μέσω των Προγραμμάτων της αναδοχής και της υιοθεσίας προσπαθεί να εξασφαλίσει στα παιδιά μια ομαλή ψυχοκοινωνική εξέλιξη και οικογενειακή αποκατάσταση.  Τα προγράμματα που αναπτύσσει το κέντρο είναι πολλά και για διάφορες ηλικίες. Χωρίζονται σε προγράμματα Προστασίας-Φιλοξενίας, προγράμματα Αποκατάστασης και προγράμματα Εθελοντισμού.
Σήμερα το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ», μαζί με τα 3 Παραρτήματά του (Αναρρωτήριο Πεντέλης – Παιδόπολη “Αγιος Ανδρέας” και Παιδόπολη “Αγία Βαρβάρα”), προστατεύει συνολικά 467 παιδιά – άτομα, εκ των οποίων τα 168 φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του και τα Παραρτήματά του και τα 299 παιδιά – άτομα είναι τοποθετημένα πανελλαδικά σε 225 Ανάδοχες Οικογένειες

Σας περιμένουμε όλους στις PINKO Boutique:
Pinko Γλυφάδα: Κύπρου 51 – 210 8983030
Pinko Κολωνάκι: Αναγνωστοπούλου 6 – 210 3636478
Pinko Golden Hall: Κηφισίας 37Α & Σπύρου Λούη 156 –  210 6837791
ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα –  211 1802600

Εύη Ρουσουνέλη

 

This entry was posted in Επικαιρότητα, Πολιτιστικά, Ψυχαγωγία. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s