Βραβεία από το Δήμο Κηφισιάς στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

 

Βραβεία 2

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασίλης Γκατσόπουλος», του Δημαρχείου Κηφισιάς, ο Δήμος Κηφισιάς και το Νομικό Πρόσωπο για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό «Δημήτριος Βικέλας», βράβευσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες των λυκείων της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στην κατάμεστη αίθουσα, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης συνεχάρη τους πρωτοετής φοιτητές για την επιτυχία τους, λέγοντας ότι η επιτυχία αυτή δικαιώνει τις προσπάθειες και τον αγώνα που κατέβαλλαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους, χωρίς τη στήριξη των οποίων, η πορεία προς την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα ήταν ακόμη πιο δύσκολη.

 

«Ήρθαμε σήμερα όλοι εδώ να τιμήσουμε τον ακούραστο αγώνα που κάνατε με τη βοήθεια των καθηγητών σας και τη συμπαράσταση των οικογενειών σας ώστε να κατακτήσετε μια θέση στην κοινωνία της μόρφωσης. Σ’ αυτό το ταξίδι που οδηγεί στην πραγμάτωση των ονείρων σας να ξέρετε ότι θα είμαστε συνοδοιπόροι σας» τόνισε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Κηφισιάς και πρόσθεσε,  «είμαστε υπερήφανοι για σας. Από τα βάθη της καρδιάς μου σας συγχαίρω έναν – έναν προσωπικά καθώς επίσης τις οικογένειές σας και τους αγαπητούς φίλους εκπαιδευτικούς και τους Διευθυντές των σχολείων, που με την ακούραστη δουλειά τους, προετοίμασαν τους αυριανούς επιστήμονες του Δήμου Κηφισιάς. Καλή πρόοδο και Καλή σταδιοδρομία».

 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Δημήτριος Βικέλας», Μανώλης Κουρμαδιάς ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους μαθητές και τις μαθήτριες γιατί όπως είπε «οι μέρες και οι εποχές που ζούμε είναι πολύ δύσκολες όμως οι νέοι ξέρουν να παλεύουν ξέρουν από προσπάθειες, υπομονή και επιμονή. Γνωρίζουν να αγωνίζονται για να πετύχουν τους σκοπούς και τους στόχους τους. Έτσι και τώρα πρέπει να συνεχίσουν να αγωνίζονται με νέα όνειρα γιατί οι νέοι είναι το μέλλον της χώρας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν».

Βραβεία 1

This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s