ΣΕ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΟΙ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

image001-1

Σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασίλειος Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης εκλέχθηκε το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Νίκος Παναγιώτου, Αντιπρόεδρος ο κ. Περικλής Καραγιαννάκης και Γενική Γραμματέας η κα. Αικατερίνη Μουστάκη.

Ειδικότερα από τους 41 Δημοτικούς Συμβούλους, συμμετείχαν στην διαδικασία οι 40. Ο κ. Νίκος Παναγιώτου έλαβε 34 θετικές ψήφους, ο κ. Περικλής Καραγιαννάκης έλαβε 37 ψήφους και η κα. Αικατερίνη Μουστάκη, 27 ψήφους.

Στη συνέχεια διεξήχθη η ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών των επιτροπών «Οικονομικών» και «Ποιότητας Ζωής».

Την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κηφισιάς απαρτίζουν τα τακτικά μέλη που εκλέχθηκαν και είναι οι: Αγγελική Βαλασοπούλου, Αννα Κορογιαννάκη, Λίλα Παπαδημητρίου, Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης, Λεωνίδας Ψυχόπαιδας, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Παναγιώτης Κανακάκης και Γεώργιος Σκορδίλης Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι Ανέστης Νικολέλης, Εμμανουήλ Μαρκεσίνης, Αντώνης Μπιτσάνης, Περικλής Καραγιαννάκης και Ιωάννης Κουνέλας.

Στην επιτροπή Ποιότητα Ζωής εκλέχθηκαν οι Ευάγγελος Αυλήτης, Αντώνιος Βάρδας, Φώτιος Δημάκης, Εμμανουήλ Κουρμαδιάς, Μαρία Σελιάμη, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Βασίλης Βάρσος και Αικατερίνη Μουστάκη. Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι: Βασίλης Ξυπολυτάς, Γεώργιος Παπαδόπουλος, Ηλιάνα Στεφανάκου, Σπυρίδων Μούρκος και Χαράλαμπος Φραγκιαδάκης.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης τους συνεχάρη για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους. Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας που καταβλήθηκε τα δυο προηγούμενα χρόνια στο Δήμο Κηφισιάς.

«Η  εργατικότητα, η συνέπεια λόγων με έργα, η αποφασιστικότητα και η αποτελεσματικότητα στην άσκηση των αρμοδιοτήτων μας είναι οι προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε την πόλη που όλοι αξίζουμε. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τον επόμενο ενάμιση χρόνο της δημοτικής περιόδου παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί».

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s