ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ’’ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ’’ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ

SONY DSCΤο σύγχρονο Γενικό και Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι» επισκέφθηκαν το πρωί ο Περιφερειάρχης Αττικής, Ιωάννης Σγουρός και ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης και είχαν συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Δήμο Μπαρτζώκα, τον Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής του Υπουργείου Υγείας, Βασίλειο Κοντοζαμάνη και τον Υποδιοικητή, Σωτήριο Ζώτο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της διάνοιξης της οδού Αργοναυτών, του δρόμου που θα συνδέει το νοσοκομείο, με την Εθνική Οδό. Την χρηματοδότηση του έργου θα αναλάβει εξ ολοκλήρου η Περιφέρεια Αττικής.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης δήλωσε: «το Γενικό και Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς Άγιοι Ανάργυροι, αποτελεί κορυφαία νοσηλευτική μονάδα και λειτουργεί για να προσφέρει βοήθεια στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Έχουμε χρέος και ευθύνη να το στηρίξουμε με κάθε τρόπο και κάθε μέσο ώστε να  εξυπηρετηθούν οι ασθενείς που το επισκέπτονται για τη θεραπεία τους».

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s