‘’Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ’’ ΤΟΥ kifissiaonline.gr : ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ‘’ΠΟΛΗ ΦΩΣ’’

poli fos

Τελικά οι προβλέψεις και τα σχόλια μας στο άρθρο μας, Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, βγήκαν αληθινά όσον αφορά την κατάσταση που βρίσκεται η αντιπολίτευση στον δήμο Κηφισιάς.

Ήδη άρχισαν ‘’τα όργανα να παίζουν’’. Η επικεφαλής του Συνδυασμού  Πόλη Φως , Κα. Αγγελική Συνοδινού ανέστειλε την λειτουργία του.

Ο εκλεγμένος με τον συγκεκριμένο Συνδυασμό Δημοτικός Σύμβουλος Κος. Γιώργος Σκορδίλης, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για την ανεξαρτητοποίηση του, θέτοντας θέμα ηθικής τάξης στην παράταξη του και αμφισβητώντας ευθέως την δυνατότητα της Κας. Συνοδινού να διαχειριστεί την κρίση του Συνδυασμού τους.

Οπωσδήποτε προβλήματα υπάρχουν και με άλλα μέλη του συγκεκριμένου συνδυασμού, τα οποία ίσως θα προσπαθήσουν να βρουν στέγη κάπου αλλού. Ας μην ξεχνάμε ότι τον συγκεκριμένο συνδυασμό στήριξε το ΠΑΣΟΚ επίσημα και τα μέλη του προέρχονται όλα από τον ίδιο χώρο. Μήπως η όλη κατάσταση στο συνδυασμό Πόλη Φως, προσβλέπει και σε εξελίξεις στο τοπικό ΠΑΣΟΚ;;;

Είναι λυπηρό κάτω από τις σημερινές συνθήκες όπου όλοι βιώνουμε τραγικές και δύσκολες καταστάσεις, οι συνδυασμοί που υπάρχουν στην Κηφισιά να έχουν τον δικό τους ‘’χαβά’’ και να λειτουργούν μικροκομματικά και με πλήρη ανευθυνότητα.

Ευχόμαστε  αυτή η κατάσταση που δημιουργήθηκε και οι άλλες που ακολουθούν άμεσα, να ξυπνήσουν κάποιους συνδημότες μας και να δημιουργηθεί ένα σημαντικό, λειτουργικό σχήμα το οποίο θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των καταστάσεων της πόλης μας.

Άλλωστε η φιλοσοφία της Δημοκρατίας είναι η πολυφωνία και η δημιουργική αντιπολίτευση.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s