‘’ΠΑΡ’ ΤΟΝ ΜΕΖΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ’’

image001-2ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Μια πάρα πολύ ωραία εκδήλωση έχει γίνει πραγματικότητα από την Ένωση Μικρασιατών Δήμου Κηφισιάς (παλαιότερα Νέας Ερθραίας).

Έτσι στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Δρυμπέτη και Καρασταμάτη 2, κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μαγειρεύουν, συγκεντρώνονται  και γλεντούν.

Η ιδέα αυτή ήταν όνειρο και σκέψη του πρωτεργάτη και Προέδρου του Συλλόγου Κου. Κυριάκου Μαρτάκη, ο οποίος όπως ο ίδιος μας ανέφερε, ακούγοντας στην γειτονιά τις νοικοκυρές να προσκαλούν η μία την άλλη για φαγητό, φέρνοντας η κάθε μια τους δικούς της μεζέδες, εμπνεύστηκε και θέλησε να την υλοποιήσει.

Με συνταγές της γιαγιάς, οι νοικοκυρές έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν όμορφες γεύσεις της Μικράς Ασίας, του Πόντου και όχι μόνο, οι οποίες σε συνδυασμό με τα καλαμπούρια, τα αστεία, το τραγούδι και τον χορό δημιουργούν μια αξέχαστη ατμόσφαιρα.

Ευχόμαστε στον Σύλλογο των Μικρασιατών κάθε επιτυχία και να συνεχίσουν αυτήν την όμορφη εκδήλωση που δίνει μια νότα αισιοδοξίας, φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και στέκεται ακριβώς απέναντι από την μιζέρια που μας διακατέχει όλους σήμερα.

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s