ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς υπέβαλλε ο κ. Σταύρος Παπαδάκης με επιστολή του προς το Δήμαρχο Κηφισιάς, Νίκο Γ. Χιωτάκη η οποία και έγινε αποδεκτή, παραχωρώντας τη θέση του στον επόμενο εκλεγμένο σύμβουλο.

Στην επιστολή παραίτησης του ο κ. Σταύρος Παπαδάκης αναφέρει:

«Σεβόμενος την πολιτική απόφαση του συνδυασμού μας με την οποία είχαμε συμφωνήσει ότι η θητεία του προέδρου θα είναι διετής και χωρίς να κάνω χρήση του νόμου 4071/2012 που με ορίζει μέχρι το τέλος της Δημοτικής Θητείας, παρακαλώ όπως δεχτείτε την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς. Θα συνεχίσω να προσφέρω στην Κηφισιά και να αγωνίζομαι για τα προβλήματα της από τη θέση του τοπικού συμβούλου».

 

 

tsil1(1)

Νέος Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσιλιγκίρης, δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης σύμβουλος της πλειοψηφίας ο οποίος δήλωσε: «Ευχαριστώ το Δήμαρχο Κηφισιάς, Νίκο Γ. Χιωτάκη για την τιμή που μου έκανε. Προσωπικά δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του».

 

agour(2)

 

Αλλαγή προέδρου πραγματοποιήθηκε και στο Κοινοτικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας. Ο κ. Αντώνης Ξενάκης λόγω λήξης της θητείας του παραχώρησε τη θέση του στον κ. Γεώργιο Αγουρίδα δεύτερο σε σταυρούς προτίμησης σύμβουλο της πλειοψηφίας αφού η κυρία Χρυσούλα Αγουρίδα, δεν αποδέχθηκε τη θέση.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης ευχήθηκε στους νέους προέδρους των Κοινοτικών Συμβουλίων των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας καλή επιτυχία στο έργο τους.

 

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s