ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

image001Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Κηφισιάς». Η ανταπόκριση των σχολείων ήταν εντυπωσιακή.Περισσότερες  από 180.000 συσκευασίες ανακύκλωσαν οι μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας.

Ο Δήμος Κηφισιάς και φέτος στήριξε με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία και κινητοποίησε όλους τους πολίτες, ενθαρρύνοντας τη δυναμική συμμετοχή των μαθητών.

Νικητές, βάσει του αριθμού των συσκευασιών που ανακύκλωσαν οι μαθητές των σχολείων, όπως ανακοινώθηκε από την «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» αναδείχθηκαν:

1ος Νικητής: Το τμήμα Γ1 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας το οποίο ανακύκλωσε 24.788 συσκευασίες. Το έπαθλο για κάθε μαθητή του τμήματος είναι ένα ποδήλατο.

2ος Νικητής: Το τμήμα Α2 του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς το οποίο ανακύκλωσε 19.596 συσκευασίες. Το έπαθλο για κάθε μαθητή είναι ένα mp4 musicplayer και

3ος Νικητής: Το 5ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς το οποίο ανακύκλωσε 8.181συσκευασίες. Οι μικροί μαθητές κερδίζουν από ένα mp3 music player.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς γιατί με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και την προσπάθεια τους, μεταφέρουν το μήνυμα ότι όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά οφείλουμε να κάνουμε την ανακύκλωση, στάση ζωής, για ένα καλύτερο αύριο. Αλλάζοντας μικρές, καθημερινές συνήθειες, όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε καθοριστικά στην προστασία του περιβάλλοντος» δήλωσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης.

Η απονομή των επάθλων στους μαθητές των σχολικών τμημάτων θα γίνει μετά τις εορτές του Πάσχα σε ειδική τελετή, η ημερομηνία της οποίας θα γνωστοποιηθεί, στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s