ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕκδήλωση- Αφιέρωμα με θέμα την ιστορία της Κύπρου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Απριλίου στην Κηφισιά (cinemax). Την πρωτοβουλία για την ενδιαφέρουσα εκδήλωση είχε το Ν.Π.Δ.Δ «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ κος. Γιώργος Παπαδόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς Ελλάδας και Κύπρου αλλά και την ανάγκη ανάδειξης της κοινής Ελληνικής ταυτότητας.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο καθηγητής Πανεπιστημίου  κος. Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος,κάτοικος Κηφισιάς, ο οποίος παρουσίασε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία για την Κύπρο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κηφισιάς κος. Νίκος Χιωτάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδας κος. Λεωνίδας Μασσοστασής, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων κος. Λοϊζος Λοίζος, ο Γενικός Γραμματέας κος. Γιώργος Μιχαηλίδης και η αντιδήμαρχος Κηφισιάς κα. Νίνα Βλάχου. Ακόμα παραβρέθηκαν ο γνωστός Κύπριος καλλιτέχνης κος. Μιχάλης Βιολάρης και το μέλος του Δ.Σ του  «Δ. Βικέλας» και εκδότης του kifissiaonline.gr κος. Χρήστος Αγγελίδης.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s