«ΑΛΑΣΚΑ» = ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑγανακτισμένοι κάτοικοι της Κηφισιάς αλλά και επιχειρηματίες επικοινωνούν συνεχώς με την ηλεκτρονική μας εφημερίδα kifisiaonline.gr και καταγγέλλουν το αίσχος που έχει δημιουργηθεί στην Πλατεία Κεφαλαρίου με την ανάρτηση διαφημίσεων στο κατεστραμμένο κτίριο της πρώην «AΛΑΣΚΑ».

Η κατάσταση είναι πλέον αφόρητη και προσβάλει περιβαλλοντολογικά, ουσιαστικά και αισθητικά τον συγκεκριμένο χώρο αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Χωρίς κανένα σεβασμό στην ιστορία, το περιβάλλον , την καλαισθησία,  αλλά και την παρακείμενη εκκλησία, έχει δημιουργηθεί ένα έκτρωμα.

Οι κάτοικοι της Κηφισιάς ζητούν την άμεση παρέμβαση του Δημάρχου Κηφισιάς κου. Νίκου Χιωτάκη, να δώσει ένα τέλος άμεσα στην καπηλεία του χώρου.

Δεν είναι μόνο οι διαφημίσεις που δημιουργούν αυτήν την κακή εικόνα και ατμόσφαιρα αλλά και το εγκαταλελειμμένο κτίριο, ένα ερείπιο, που «ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ»

Είναι γνωστό πόσο ευαισθητοποιημένος είναι ο Δήμαρχος κος. Νίκος Χιωτάκης για την εικόνα και το περιβάλλον της Κηφισιάς καθώς επίσης και οι ενέργειες του για την ανοικοδόμηση του συγκεκριμένου κτιρίου και την επαναφορά του  στην προηγούμενη παλαιά του μορφή, που θα μας θυμίζει την παλαιά ωραία Κηφισιά.

ΔΗΜΑΡΧΕ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ!!!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s