ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 60.000 ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

SONY DSCΗ Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς κέρδισε και εφέτος τις εντυπώσεις. Συγκέντρωσε για 59η χρονιά τα βλέμματα των επισκεπτών της από ολόκληρη την Αττική και χάρισε μοναδικές στιγμές με τις πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στις 20 ημέρες που διήρκεσε η Ανθοκομική Έκθεση, περισσότερα από 60.000 άτομα περιηγήθηκαν στα περίπτερα των Ελλήνων ανθοπαραγωγών στο Άλσος «Δημήτριος Ζωμόπουλος» και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον όμορφο κόσμο της ανθοκομίας, να ενημερωθούν και να πάρουν ιδέες για το πώς να φτιάξουν τον κήπο και τη βεράντα τους, με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή λήξης της 59ης Ανθοκομικής Έκθεσης, τόνισε: «Η απασχόληση με την αυτοδιοίκηση αποτελεί πλέον προσφορά και μεράκι και όποιος το κάνει, είναι γιατί του αρέσει και πιστεύει σε αυτόν το θεσμό. Ήταν μια πολύ δύσκολη Ανθοκομική Έκθεση και η δυσκολία είχε να κάνει με την οικονομική και χρονική συγκυρία. Για πάρα πολλούς παραγωγούς η συμμετοχή στην έκθεση ήταν ρίσκο. Πολλοί φοβήθηκαν, κάποιοι δεν ήρθαν, όσοι ήρθαν όμως ανταμείφθηκαν γιατί ήταν μια έκθεση επιτυχημένη παρά το γεγονός ότι η Πρωτομαγιά ήταν τη Μεγάλη Τετάρτη».

Τέλος ο Δήμαρχος Κηφισιάς συνεχάρη την πρόεδρο Ελευθερία Λιαπάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανθοκομικής Έκθεσης, το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς που εγκρίνει τις προτάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανθοκομικής Έκθεσης κι έτσι ο Δήμος συνολικά στηρίζει αυτόν το θεσμό ο οποίος του χρόνου θα γιορτάσει τα 60 χρόνια του, τους παραγωγούς καθώς επίσης και τη Φιλαρμονική του Δήμου.

Στην τελετή λήξης της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Παναγιώτου, οι Αντιδήμαρχοι Ασπασία – Νίνα Βλάχου και Μανώλης Κουρμαδιάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευάγγελος Αυλήτης, Ιωάννης Διονυσσιώτης, Ευάγγελος Σιδέρης, Αντώνης Μπιτσάνης, Φώτης Δημάκης, Αγγελική Βαλασοπούλου, Περικλής Καραγιαννάκης, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Σπύρος Μούρκος, Γεώργιος Σκορδίλης και Σύμβουλοι των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s