Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.Ν.Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

SONY DSCΗ Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς (Α.Ε.Ν.Κ.) γιόρτασε την άνοδο της στην Α1 κατηγορία Basket League ΟΠΑΠ της νέας αγωνιστικής περιόδου, με μία φιέστα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γήπεδο της ομάδας, στη Νέα Κηφισιά.

Οι κερκίδες του γηπέδου είχαν ασφυκτικά γεμίσει από τους δεκάδες οπαδούς της ομάδας οι οποίοι φώναζαν συνθήματα και πανηγύριζαν για την άνοδο της ομάδας τους στα σαλόνια της Α1 του μπάσκετ.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, διοργανώθηκε ένας αγώνας μπάσκετ που οι φίλοι της ομάδας, αλλά και οι ίδιοι οι παίχτες θα έχουν να θυμούνται για αρκετό καιρό.

Η πρωταθλητές ήρθαν αντιμέτωποι με την ομάδα της «A.E.N.K. History» στην οποία συμμετείχαν αθλητές που έχουν φορέσει με επιτυχία στο παρελθόν την φανέλα του συλλόγου της Νέας Κηφισιάς κι έχουν βάλει κι αυτοί στο πέρασμα των χρόνων ένα πολύτιμο λιθαράκι στο οικοδόμημα που λέγεται Α.Ε. Ν. Κ.

Στο ημίχρονο του αγώνα ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης συνεχάρη τον πρόεδρο της ομάδας, τους παίκτες και τους προπονητές που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκαν ώστε η ομάδα της Κηφισιάς να καταφέρει από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α2 και από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού Μπάσκετ και τους απένειμε ένα αναμνηστικό κύπελλο και μετάλλια.

«Τη σημαντική επιτυχία σας γιορτάζει μαζί σας ολόκληρος ο Δήμος Κηφισιάς. Μια επιτυχία που κερδίσατε επάξια, με ομαδική προσπάθεια, σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνάμεις σας. Είμαι βέβαιος ότι η πορεία σας στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Μπάσκετ θα είναι εξίσου θετική. Τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και το σύνολο των πολιτών του Δήμου μας, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, να υποστηρίζουμε τις προσπάθειές σας και να μοιραζόμαστε τη χαρά σε κάθε νίκη σας. Σας αξίζουν συγχαρητήρια» ανέφερε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Λατσούδας βράβευσε τον Δήμαρχο Κηφισιάς για την ουσιαστική στήριξη του στην ομάδα.

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s