ΚΗΦΙΣΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ 2013 – ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΜΟΠΟΥΛΟΣ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ

SONY DSCΜε μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν και φέτος, για ενδέκατη συνεχή χρονιά, τα «ΚΗΦΙΣΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ» στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Μια ευχάριστη γιορτή που πρόσφερε στιγμές χαράς στα παιδιά αλλά και στις οικογένειες τους, μέσα από πολλαπλές δραστηριότητες. Εκπαιδευτικά παιχνίδια, παραμύθια, εκθέματα, κατασκευές, θεατρικά και μουσικά εργαστήρια έδωσαν την δυνατότητα στα παιδιά να διασκεδάσουν, αφήνοντας ελεύθερη τόσο την δημιουργικότητα  τους όσο και την φαντασία τους.  Ακόμα οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αθλήματα και να χαρούν το ευχάριστο και καταπράσινο περιβάλλον που προσφέρει το Άλσος Κηφισιάς.

Κοντά τους βρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης, ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό «Δημήτριος Βικέλας», Γιώργος Παπαδόπουλος και Λίλα Παπαδημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Χωροταξίας Πόλης, Μανώλης Κουρμαδιάς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευάγγελος Αυλήτης, Μάνος Μαρκεσίνης, Αγγελική Βαλασοπούλου και Δημήτρης Ανδρεαδάκης.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης ευχαρίστησε το Δ.Σ. και το προσωπικό του «Δημήτριος Βικέλας» για την άψογη διοργάνωση καθώς επίσης και τους χορηγούς της εκδήλωσης για την πολύτιμη βοήθεια τους

Όλοι, μικροί και μεγάλοι, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα επόμενα «ΚΗΦΙΣΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ».

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s