ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

image001-9Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση μεταξύ του Δημάρχου Κηφισιάς, Νίκου Γ. Χιωτάκη και των κατοίκων από τις Δημοτικές Ενότητες Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προωθεί ο Δήμος Κηφισιάς για την προστασία της κατοικίας και της γειτονιάς, με την εκτροπή της διαμπερούς υπερτοπικής κυκλοφορίας, από το τοπικό δίκτυο, στο βασικό οδικό δίκτυο των λεωφόρων Κηφισίας, Ελευθερίου Βενιζέλου και Θησέως. 

Ο συγκοινωνιολόγος Θεόδωρος Μαυρογεώργης παρουσίασε στους κατοίκους τις τελικές του προτάσεις οι οποίες θα συζητηθούν στα Κοινοτικά Συμβούλια των τριών Δημοτικών Ενοτήτων. Οι αποφάσεις θα τεθούν προς διαβούλευση όπως προβλέπει ο νόμος και εν συνεχεία θα συζητηθούν στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής πριν τεθούν προς ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη συμμετοχή και τη συνεργασία τους και επισήμανε ότι η Δημοτική Αρχή οφείλει να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, οφείλει  να προστατεύσει τη γειτονιά για να αισθανόμαστε όλοι ασφαλείς.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s