ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

parking2Tη Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο Κηφισιάς, η Τελετή Θεμελίωσης του Υπόγειου Σταθμού Αυτοκινήτων, στην Πλατεία Πλατάνου. Το σημαντικότερο έργο υποδομής που θα δώσει λύσεις στο πρόβλημα της στάθμευσης, που αντιμετωπίζει σήμερα το εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί τη συνέχεια του ολοκληρωμένου σχεδίου που υλοποιεί η Διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς, με στόχο την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της πόλης, αλλά και την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Τον Αγιασμό της Θεμελίωσης, θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστή Χατζηδάκη.

Ο Υπόγειος Σταθμός Αυτοκινήτων συνολικής χωρητικότητας 624 θέσεων, κατασκευάζεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου Κηφισιάς, με τις πιο σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές. Η επιφάνεια του θα διαμορφωθεί σε πάρκο με υψηλό ποσοστό πρασίνου όπου θα εκτίθενται και τα αρχαιολογικά ευρήματα που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s