ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗΣ

image001-13Στη συνέλευση των εργαζομένων παραβρέθηκε το πρωί ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης. Στην ομιλία του, εξέφρασε τη συμπαράστασή και την αλληλεγγύη του στον αγώνα τους και αναφέρθηκε στο τεράστιο πλήγμα που δέχεται η αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να οδηγείται σε συρρίκνωση.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που βρίσκεται πιο κοντά στο Δημότη και δεν μπορεί άλλο να συρρικνωθεί. Ο Δήμος Κηφισιάς με τη σημερινή του μορφή ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των δημοτών του και δεν πρέπει το προσωπικό να μειωθεί γιατί δεν περισσεύει κανένας εργαζόμενος. Είμαστε κατά των απολύσεων. Η θέση μου όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι στηρίζω απόλυτα τους εργαζόμενους, και θα συνεχίσω να το κάνω με κάθε δυνατό τρόπο» ανέφερε ο Δήμαρχος Κηφισιάς τονίζοντας ότι ένα από τα άμεσα ζητούμενα είναι η αξιολόγηση του προσωπικού.

«Πρέπει να προχωρήσουμε σε αντικειμενική και σοβαρή αξιολόγηση και αμέσως μετά να γίνει ένας αξιόπιστος διάλογος για την κινητικότητα των υπαλλήλων, χωρίς απολύσεις».

Απαντώντας σε ερώτηση αν προτίθεται να παραιτηθεί, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης ξεκαθάρισε ότι είναι αντίθετος με τις παραιτήσεις Δημάρχων. «Σε μια δύσκολη στιγμή που πρέπει να βρούμε λύσεις, αν δεν υπάρχει Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο το μόνο που θα επικρατήσει είναι το χάος.  Πρέπει λοιπόν να είμαστε όλοι μαζί για να συνεχίσουμε τον αγώνα»

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s